09-09-09 Geocoiny

Pro rozšíření sbírky geocoinů nedávno proběhlých multieventů po celém světě sháním verze, které zatím nemám. Pokud někdo máte zájem o výměnu, můžete mne kontaktovat na GC.COM profilu.
Měly by pravděpodobně existovat tyto verze geocoinů:

Washington (Seattle) - Avroair
Pennsylvania (Pittsburgh) - Dressel Dragons
Michigan (Southeast) - LadyBee4T & TeamEccs21
South Carolina (Myrtle Beach) - AtlantaGal & Chickahominy
Texas (Dallas) - Mustang Joni & Cache in Hand
Mississippi - Prntr1
Arizona - Jake A.I.
Hawaii (Honolulu) - sillygirl & jrr
Mississippi (Jackson) - Prntr1
Missouri (St Louis) - Crowesfeat30
Nevada (Las Vegas) - UFgatorgirl
New York (Central) - Vanelle
New Jersey (South) - JoenSue
Georgia (Columbus) - fatkidsOTWunite
Maine - Kayakerinme
Colorado (Denver) - Atwell Family
Minnesota (St Paul) - No Snow & ShadowsFriend
Illinois (Peoria) - 2LittleCache
California (SF) - Marky and Joani
Utah (SLC) - hjnielsen/nielsenc
Florida - Space Coast Geocachers
Spokane/Idaho - ?

Japan (Misawa) - Jackalgirl
Portugal (Lisbon) - PLnauta
United Kingdom - Lizzardman
Australia (Western) - AlliedOz
Manitoba - ?
Canada (Ontario) - ELTADA
Czech Republic (Prague) - Lucecitka

Vlastním/budu vlastnit aktuálně tyto verze:
viz můj profil: http://www.geocaching.com/track/search.aspx?tx=b5c2628a-6294-43ac-8fce-a300f0640e99&o=1&uid=913b9ecc-0163-405d-a781-d52aad079f1e

Nabízím k výměně: http://www.geocaching.com/profile/default.aspx?guid=913b9ecc-0163-405d-a781-d52aad079f1e

Možná výměna i za jiné geocoiny z mého Trade listu, který mám aktuálně přímo v profilu na GC.COM.

Díky
Bo.T.L.

možná bych mohl mít Canadské coiny (cca 5 ks), ale až tak na začátku listopadu

Doufam, ze v ramci Geocoinfestu v Salt Lake City, na ktery se chystam, budou nejake k dispozici. Oakcoins je tam jako jeden ze sponzoru, tak snad mu nejake zasoby coinu z ruznych mist zbyly. :):slight_smile:
Jinak bych se mohl zeptat Mike Atwella, zda mu nezustali nejake Coloradske. :wink:

Mike jsem se ptal ještě před eventem a napsal mi, že je budou prodávat na svém shopu po eventu. Buhužel tam nic není.
Na Oakcoins shopu se po eventu geocoiny objevily, ale hned byly vyprodané.

Moznost je samozrejme jeste od ruznych kaceru, kteri tam budou. Treba je budou chtit trochu vyhodneji strelit. B)

Jeden Američan se mě dotazoval, jestli bych mu nepomohl sehnat eventový 999 geocoin Czech.
Chtěl bych se tedy zeptat, zda někdo neobjednával a na eventu od Lucecitky nekupoval více než jeden kus a byl by ochoten ho prodat případně vyměnit (preferuji výměnu, ale není podmínkou).
Je jasné, že hodnota tohoto geocoinu je podstatně vyšší než byla původní prodejní cena.
Pokud by někdo měl tento geocoin navíc, případně věděl o někom jiném kdo ho má, dejte mi prosím vědět.

Děkuji

Bo.T.L.

Občerstvuji toto téma.
Opakovaně jsem obdržel žádost, zda bych nemohl sehnat český 09-09-09 geocoin.
Dotyčný zájemce by byl možná ochoten akceptovat i aktivovaný geocoin. Odhadem nabízí za aktivovaný kolem 800,- a za neaktivovaný podstatně více.
Pokud by měl někdo tento geocoin k prodeji (aktivovaný nebo neaktivovaný), může mne kontaktovat zde, nebo prostřednictvím profilu na GC.COM.

Díky