Zdravim, je tu nejaka parta, ktera jede na Birkovo kolo rannim vlakem do Podivina? Hledame s kolegou jakuma.cz nejakou partu, ke ktere bychom se pridali, volnou jizdou ujeli trasu a pobrali kese v okoli. Najde se nekdo? ![]()
Odkud? Z Pardubic, Kolína, Ostravy??
Safra, chyba se vloudila…myslim z Brna pripadne z Herspic
Já myslím, že většina jede Os 4603 aby se stíhalo na pohodu přesunout a vyrazit.
Tak to jo, tenhle vlak jsme meli taky v planu, tak tedy tam
Snad se všici do toho vlaku i s kolama vejdeme ![]()
Uz minulej rok to bylo "Proste to kolo nekam narvete" ![]()
Ooook jdu volat na ČD aby přistavili 5 vagonů pouze pro přepravu cestujících s koly ![]()
EDIT: podnět pro zvýšenou kapacitu přepravy jízdních kol na spoji Os 4603 podán, vzato v potaz ze strany ČD
Fakt? Teda cumím a snad ono "vzato v potaz" znamená, ze tam bude vůz s drzákama, ne jak minule, kdy se nás 5 tísnilo v mezidverním prostoru (a v dalsích to vypadalo podobne) ![]()
Nevím jak to dopadne, vzali si na mne kontakt, takže teoreticky mi potvrdí, že přistaví navíc nějaký vagon(y) pro cyklisty.
Sice mne paní "sprdla", že se to musí hlásit minimálně 7 dní předem, ale jinak byla příjemná ![]()
Spís se divím, ze to nijak nenahlasuje kudrna (jakozto oficiální organizátor b. kola), nebot kolistů jede vzdycky spousta (nebot ve trojici s koulecem jsou dva s kolem) a to z toho kacerů bude jeste mín jak polovina…
Kdyžtak to někam narveme ![]()
Je dobře, žes to "objednal", já jsem bohužel dopravu nijak neřešil a doposud si nikdo nestěžoval, žeby se do vlaku nenešel, i když, pravda, účast byla nižší. Dvakrát se povedlo, že Kudrna vzal do svého doprovodného autobusu i cizí lidi, ale to bylo na prvních dvou ročnících Koulení.
A vůbec poprvé, kdy se konalo Koulení (nikolv event), jsem dopravoval kámošku tak, že jsem jel autem do Brna, nechal ho tam, dojeli jsme jejím autem do Lednice, odtud na kolech do Brna, pak naložit kola do mého auta a v Lednici zas naložit a vypravit ji, složité jak mlátička, ale taky to šlo :))
Ale jak tak s potěšením konstatuji, časem bude opravdu potřeba vypravit zvláštní vlak;)
Tak ono by bylo ideální, kdyby přistavili nějaký "dobytčák" pro nás kolisty. Přeci jen, vagon pro přepravu kol má kapacitu 5-8 kousků i s majiteli a zbytek je obyč osobní.
Tzn by bylo třeba na 20 lidí s koly 3-4 vagony pro kola!
:D:D:D to bude mazec
budem jak sardinky - abychom vůbec pak na čem měli jet a nepřivezli do Podivína kola na šroubky
![]()