Jestliže si zemědělci mohou dovolit uspořádat ples V žitě, výrobci ložních textilií Ples pyžamový, ornitologové Sokolský, spoluobčané bez přístřeší Baráčnický, nenapravitelní repetenti Univerzitní, či nevábné sufražetky ples Erotický, je nejvyšší čas uzavřít tento kruh o chybějící článek.
Tímto Vás zveme na náš 1. Kačerský bál, který se uskuteční 18. dubna blízko Českých Budějovic.
Ubytování se samozřejmě dá zajistit, neříkám že přímo v tom objektu, ale někde poblíž určitě bude nějaký penzion. Zkusím se podívat a když tak hodím nějaký odkaz.
Kdyby vás bylo víc, anebo skromnějších, je možno vás uložit u nás na škole - ve vašich vlastních spacácích — sice je to bohužel na druhém konci města, zato by to bylo zadarmo
Jak již napsal Citecka, tak ubytování ve škole je možné pro větší skupinu lidí, Je asi zbytečné to zajišťovat pro dva lidi. V případě zájmu kontaktujte Citecku.
A pro menší skupiny je další nabídka. Není to sice v místě konání, ale je to nejbližší možné přespání a za nízké ceny. Není to úroveň hotelu se třema hvězdama, ale přespat se dá.
Kacersky bal,to zni lakave…skoda ze to mame prece jen trosku dal.:(…ale treba by si moje lepsi polovicka chtela udelat mensi vejlet B) zkusi to nadhodit a uvidim.
Co se tyce druhe akce,je to sice podstatne bliz,ale country nas moc nebere.
Předprodej lístků byl zahájen na 2. jihočeském GEO MDŽ, kde bylo prodáno prvních cca. 40-50 lístků. Máte-li zájem o lístky na ples, tak mě prosím kontaktujte skrze email, kdy domluvíme předání a zaplacení.
V předprodeji máte šanci si vybrat své místo a určit u koho budete sedět. V průběhu plesu se samozřejmě budeme pohybovat, ale rádi předejdeme nějakým neshodám.
Ahoj kamarádi a kamarádky, kolegové a kolegyně, kačeři a kačerky… rád bych upozornil na zbývající místa na 1. Kačerském bálu.
Chcete-li se dobře pobavit a zažít drobet té srandy, tak neváhejte a přihlašte se. V Budějovicích a v blízkém okolí najdete velkou spoustu kvalitních keší.
Ahojky, akce se mi líbí:-) Jsme přece jen dobří tanečníci, bohůžel až z Ústí n.L. Což by taky nevadilo. Já jsem navíc Kačer bubeník, takže jedu shodou náhod v sobotu do Budějovic na kurz bubnů a následně orientální galašou, které se koná ve stejný den. Tak snad jedině, že bych věděl od kolika hodin a kde je ples, pak se uvidí:-)
Pokud ještě někdo váhá s tím jestli přijet či ne. Tak bych Vám rád nabídl možnost přespání v prostorách školy, která se nachází v centru města České Budějovice. Tuto příležitost využije již několik dalších kačerů z Prahy, takže se tam určitě nebudete nacházet sami. Jedinou povinností je zajistit si svou přikrývku (spacák nejlépe). Podložky na spaní jsou zajištěny (matrace).
Takže pokud přespání bránilo vašemu příjezdu, tak nevájte a přijeďte. Volných míst je dost. Druhý den můžete alkohol nechat vyprchat na zdejších krásných keškách.