1. Semilské CITO setkání

Pěkný den celému osazenstvu. Chtěl bych tímto topicem dostat do podvědomí širší společnosti včera publikovaný CITO event v Libereckém kraji ve meste Semily. Termín je už za humny - 23.4. 2011. Urcite budeme rádi, když dorazi hodne kolegu a pomuze nam s uklidem a radi s nami potom posedi v nejakem restauracnim zarizeni a odlovi kese v okoli. Vse podstatne a zatim 100% jiste je v listingu , dalsi veci jsou v jednani, ale bude zalezet na poctu zajemcu o ucast :slight_smile: Budeme se na vás tesit. Dotazy muzete smerovat sem, pripadne pm nebo jiny kontakt, ktery na nas sezenete.

S pozdravem m.e.d.v.e.d.i.

EDIT: pridan link nejak jsem to v te rychlosti nez mi dosla baterka zapomnel omlouvam se a dekuji wmh za doplneni :slight_smile:

Možná by nebylo špatné dát sem odkaz na listing :slight_smile:

[cache]GC2QB0R[/cache]:wink:

Já bych se tam přihlásil, ráno mi tam bus jede ale zpátky už nic, tak nejdřív musím zjistit zda by mě někdo z kolegů nevzal s sebou autem. .

Škoda, termín mi koliduje s cestou do ciziny :frowning: Jinak bych určitě dorazil, kousek od stanice Slaná-Nedvězí (4km od Semil) máme chalupu :wink:

bohuzel termin je na posledni chvili za to se omlouvame.

to Tiskar94: jestli se ti jedna o cestu z/do jablonce asi bysme se mohli dohodnout moje draha polovicka bydli v jablonci takze by se mozna nejaka cesta tim smerem dala najit

posouvám nahoru, a Srdečně zvu všecny :slight_smile:

up

Možná zas jako vždy přivezu něco (http://img.kx.cz/images/1f6mp5p2paz6z5xiakwz.jpg) na rozdání, tak zabírejte přes SZ dokud je, třeba tu žlutou ještěrku na auto už mám jenom jednu :))

to je skvele díky za iniciativu :slight_smile: kdybys mel neco jako cernou jesterku co se zde posila zdarma tak by to bylo supr

nahoru :slight_smile:

uz se nam to blizi, kdo se jeste prida :slight_smile:

objednano vyborne pocasi, kdo jeste nema plan na sobotu a chce pomoci je vitan :slight_smile:

Dekuji vsem zucastnenym eventik se povedl nasbirali jsme toho docela dost. Park trochu prokoukl, doufejme, ze alespon v tech odhlehlejsich castech to chvili vydrzi. Tady zamek zbytek listing :slight_smile: