Sice pozdě, ale přece musím popřát teamu BX home ke stovce ulovených cache. Ačkoli operujou na vysočině, kde není zdaleka taková šance, skórujou úžasně.
My s Ivet plánujem stovečku do Moravskýho setkání, tak nám držte palce. scházej tři, ale jstli mi všechno pude tak jako tenhle víkend, kdy mě z Karlštejna vykázala POLICIE a na SKALCE sem vyhorel, tak nevim…
Gratulacia teamu BX Home, dalej gratulacia pre Daveeho k stovke a gratulacia Dorcadionovi k 200 najdenym cache
Blizko stovke je Groula + Anneke, dufam, ze som na nikoho nezabudol…
Tez se pripojuji k blahoprani - nasi moravsti kolegove provedli v minulych dnech opravdu dukladne “vymeteni Kraje”, a i presto ze nemaji tak vyhodne “pracovni podminky” jako my ve stredu Cech, plan vysoce plni a prekracuji. A Dorcadion nepochybne do Vanoc udela 300 a obdrzi cestny titul “Hrdina kapitalisticke prace” ;-D
Zaroven na dalku blahopreji i Igimu k prekroceni 100. Jen tak dal!
Diky diky Taky gratulace Dejvimu a Igimu ke 100ce. Dorcadionovi ke 200ce. No a jeste bych chtel poznamenat, ze za chvili bude slavit 100ku i Prague panorama.
Děkujeme za blahopřání, budeme teď ale muset zpomalit - mám pocit že jsem díky geocachingu zanedbával posledních pár měsíců úúúplně fšechno. Takže je třeba vyndat kostlivce ze skříně (domácnost se pomalu rozkládá, o některých zanedbaných pracovních povinnostech ani nemluvě…). Ale stejně bych dneska vyjel někam lovit, je krásně a všude tooolik pokladů. Ale vypadá to až na víkend…
…a samozřejmě všem stovkařům hip, hip hurá. Začíná tady být opravdu geoživo… Tomovi se Zdeňkem jsme již blahopřáli v pátek - takže další gratulace směřují především na jih Moravy (Davee) a na východní Slovensko (Igimu).