1000 cache

Tak uz mame prez 1000 cache. Dobry raketovy narust. kdyz jsem nekdy v dubnu zacinal, bylo jich neco prez 400 pokud si dobre pamatuju. Jsem zvedav, kolik jich tu budeme mit do konce roku, s timhle tempem mozna 1500.:slight_smile:

Raději počítám ty aktivní, takže zatím “jen” 961. Ke konci roku tipuji 1222 :-).

Hej chlapci, nezacinajte teraz s tipovanim.
My ostatni sme tipovali uz na zaciatku roka, teraz to je lahke. A urcite vyhram ja so svojim tipom 1100, takze klidek :slight_smile:

No joooo, kdyz vy jste tipovali, tak ja jsem jeste slovo geocaching radil mezi sproste vyrazy :(. Vedel jsem, ze to existuje, rikal jsem si, ze by to mohlo byt dost dobry, ale z casovych duvodu jsem si dovolil koupit GPS az po odevzdani dizertace.

http://www.geocaching.cz/Vlakno.aspx?id=2861 - Tu je ten thread kde som slavne uplne presne natipoval 1100.

jeste neni prosinec:)))), ale asi udes nejbliz.

Jina statistika - podle Celkem statistik, ktere maji 36 stran po 20 lovcich, by melo byt v CR kolem 720 kaceru… to se da najit celkem snadno. Umi nekdo sikovny podobne jako narust cache nekde vystourat narust poctu kaceru, dejme tomu behem letosniho leta? Tak mi neco rika, ze nejspis byl podobne razantni, nebo ne? ja do toho zas tak nevidim, ja sam newbie… :slight_smile:

Podle statistik Lovci:
10. dubna 536
20.června 720
8.srpna 900
nyní 1160

to se tady resilo nedavno, ze v Lovci jsou pokud si to dobre pamatuju vsichni co neco ulovili na uzemi CR, tedy i Madari, Ukrajinci atd… cili to nejspis neni to spravne cislo. Leda ze bych se pletl ja, a ne Kentaur?

Ja myslim, ze ta statistika je ocistena od cudzincov na prednych miestach (okrem Slovakov nastastie).

Inac vzdy prisiel nejaky Holandan s 1000 logmi a posunul nas o 1 dole.

Takze ja si predstavujem, ze statistika vznika pravidelnym nacitanim hladacov a ich bodov z niekolkych najnavstevovanejsich cachi a potom ocistenim podla rucne vytvoreneho blacklistu.

Lovci jsou “kolik cache kdokoliv ulovil na území ČR” a celkem zahrnuje české hledače “kolik ulovili cache dohromady na celém světě”

…3, 2, 1 a je tu 1000. Sakra to to letí, tisícoffka padne ještě před víkendem. Tímhle tempem tady na vánoce máme 1250 kešek.

nie nie, cez 1000 to neprekroci, pretoze tie dalsie budem demolovat aby som mal pravdu. teda ked sa mi vrati gps z Maroka.

no ale teraz vazne - aku odmenu ziskava implantator 1000. cache??

mam v praci mineralku, mozem ju poskytnut ako vyhru :slight_smile:

No a tím tempem tu máme každou chvilku jubileiní dvoutisícovku.