!!! 10000 keší v ČR !!!

POZOR POZOR, poslušně hlásím, že dnešními večerními publikacemi kolegy Geohorse reviewera se stav všech aktivních keší v ČR (tedy publikované a nearchivované) přehoupl přes magickou hranici [color=red]10000ks[/color]. Tedy to je síla, co :). za poslední rok tedy neuvěřitelné zdvojnásobení stavu. Jde to tedy div ne exponenciálním růstem, jen ten počet reviewerů podobně neroste a je za poslední rok konstantní :smiley: (s tím ostatně souvisí i určité prodlužování doby do schválení)

A která keš byla ta 10000 aktivní?

Tak to je husty!!! Do dalších tisícovek keší bych přála českému geocachingu, jen samé kvalitní keše…:wink:

To se nedá jistě určit-já to nekontroloval (osobně nepublikoval při překročení hranice) a seznam nových je řazen ne dle data publikace, ale dle data v listingu zadaného cacherem. Když jsem dnes večer otevřel GC.com, bylo tam 10004 kousků, prostě čerstvá informace.
Ale to už je fuk, prostě hranice padla, no :slight_smile:

ano, kvalitni kese a slusni cacheri..

Taky souhlas a ještě by mohlo ubýt mikrošek;) a skorpikovych kesek;)

Tak to mohu podepsat také.

Upřímně řečeno, moc nadšenej z toho nejsem. Za chvíli bude mít svoji cache každá ulice a každej panelák. Školy a kostely už docházejí.

PS: Předem se omlouvám všem tvůrcům opravdu pěkných a kvalitních schránek.

Pod tohle se zase podepíšu já… :expressionless:

10000 - je to hodně,nebo málo? Když tak kouknu na mapu,jsou místa,kde je keší přecpáno a o 20 km vedle je pusto.:expressionless:

A není geopustina svým způsobem krásná?

Je a daleko více než geopřeplácaní krabicema o ničem…bohužel z těch desetitisíc je jich dost.

taky nevím jestli se toho pětimístného čísla nemám začít bát.
Jo…to je teda síla.:expressionless:

Ale nikdo nemusi otrocky odlovit vsechny kese v okoli,muzem si vybirat,nekoho oslovi kes,ktera mne treba ne a naopak. Proc by jich nemohlo byt tolik? Lepsi nez zadna.
Jen dotaz: pokud je mozne,kolik je kterych kesi, myslim tradicni,multi atd. jen jsem zvedavy,diky.

Tady si můžeš navolit, jaký typ cache chceš v dané lokalitě zobrazit. Tak např. multin je 1987 :wink:

Presne,nebo kdyz si treba navolim large 4/4 tak jich tolik neni :))))
Ja jsem rad,ze pribyvaji,bez problemu si muzu sluzebku zpestrit.

Když jsem viděl název vlákna tak jsem si říkal, že někdo oživil hoooooodně staré vlákno s názvem 1.000 cache v republice.

Terpve teď je mě jasné, že jsem jen špatně spočítal ty nuly. Že bych z toho měl radost se říct nedá. Jímá mě hrůza při představě jaké číslo bude na příští vánoce. :frowning:

Mě spíš, jaké bude na tyhle vánoce :@ (počítám klidně 11 - 12 tisíc)

A co teprv za pár let! :smiley:
//
Teď koukám… Cowboyi… Když ti tak strašně vadí překešování… Proč owníš 14? Tři archivovaný, budiž.

Já to takhle začal řešit u sebe… S jednou sem nebyl spokojen a před "protesty" okolí ji archivoval. A je klid, o krabici míň.

Navrhuji založit geosekci (geovýbor), který by zmapoval geopustiny a vybral ty nejpěknější. Pak bychom tam založili georezervace bez keší. Aby unavený kačer měl kam jet na dovolenou a nemusela jej hryzat myšlenka, že je blízko keš a on ji musí odlovit.:smiley: