POZOR POZOR, poslušně hlásím, že dnešními večerními publikacemi kolegy Geohorse reviewera se stav všech aktivních keší v ČR (tedy publikované a nearchivované) přehoupl přes magickou hranici [color=red]10000ks[/color]. Tedy to je síla, co :). za poslední rok tedy neuvěřitelné zdvojnásobení stavu. Jde to tedy div ne exponenciálním růstem, jen ten počet reviewerů podobně neroste a je za poslední rok konstantní (s tím ostatně souvisí i určité prodlužování doby do schválení)
To se nedá jistě určit-já to nekontroloval (osobně nepublikoval při překročení hranice) a seznam nových je řazen ne dle data publikace, ale dle data v listingu zadaného cacherem. Když jsem dnes večer otevřel GC.com, bylo tam 10004 kousků, prostě čerstvá informace.
Ale to už je fuk, prostě hranice padla, no
Ale nikdo nemusi otrocky odlovit vsechny kese v okoli,muzem si vybirat,nekoho oslovi kes,ktera mne treba ne a naopak. Proc by jich nemohlo byt tolik? Lepsi nez zadna.
Jen dotaz: pokud je mozne,kolik je kterych kesi, myslim tradicni,multi atd. jen jsem zvedavy,diky.
Když jsem viděl název vlákna tak jsem si říkal, že někdo oživil hoooooodně staré vlákno s názvem 1.000 cache v republice.
Terpve teď je mě jasné, že jsem jen špatně spočítal ty nuly. Že bych z toho měl radost se říct nedá. Jímá mě hrůza při představě jaké číslo bude na příští vánoce.
Navrhuji založit geosekci (geovýbor), který by zmapoval geopustiny a vybral ty nejpěknější. Pak bychom tam založili georezervace bez keší. Aby unavený kačer měl kam jet na dovolenou a nemusela jej hryzat myšlenka, že je blízko keš a on ji musí odlovit.