101 dalmatinu - 29.1 neděle!

Zdravím, nechce někdo vyrazit příští sobotu (tj 28.1.2012) na 101 dalmatinů?

Mam vyluštěnou asi čtvrtinu, ale věřím že i přes nedostatek času by měl stačit týden na doluštění zbytku.

Chtěl bych vyrazit dopoledne od #1 a udělat to celé (takže se může stát, že se vrátíme až v noci). Podle logů a vyprávění úspěšných lovců by to neměl být problém, ale zpravidla jim to zabralo celý den a najeli přes 200km. (Někteří i 400 ale z těch si snad příklad brát nebudeme).

Auto beru a v něm 3 volná místa (v případě že by jste se chtěli mačkat tak i 4).

Přidal by se někdo?

Ja jsem si vylustil od 60 vejs, to zhuba mym smerem a taky bych to chtel dat.. ale nemam vybavu na tu 5 stromovkum, prej to ebz lana nejde… takze jo, pridal bych se… :slight_smile: Lustiti muzu vsechno, cas se najde.

Taky bych se přidal, ale jen na cca první polovinu, protože nebudu mít čas až do večera a navíc mám část mezi 55-75 odlovenou. Dej vědět, kde a v kolik by byl v sobotu sraz.

Že to musíš vymyslet zrovna na tejden, kdy jsem na služebce… :frowning:

Rada bych se pridala,ale je ten Ottikuv Zupanak,tak mam smolika.
Skoda,spolecnost by byla luxusni.

Sakra, to jsem nechtěl takhle naplánovat. Takže co v neděli?

Jelca: myslim,ze najdes dost lidicek i na sobotu,neboj. Ne vsici chteji do Bohnic:-)

Ale já tam chci :slight_smile:

Acha,tak to pak jo:-)))

Ajajaj, v neděli to se mnou je lepší než špatný, ale taky horší než dobrý. Mám totiž čas jenom do max čtyř odpol a co hůř, nevím v kolik budu schopný vstát, protože nevím v kolik pujdu v sobotu spát. No řekněme, že budu mít čas tak od 10:00 do 15:30. To se dá jedna půlka určitě stihnout.

To jo :slight_smile:

Takže už máme vyluštěno a jsme dva na celou sérii, s tím že na kus se k nám připojí Caravel76. Kdyby někdo chtěl, tak jedno místo je stále volné.

Vylusteno mam taky,az na jednu kesuli… Jen nevim co bude v nedeli:-) a u tech T5 budu zdrzovat:-)))

Nebudeš, stačí když tam vyleze jeden ne?

To sice jo,ale taky bych si tam rada vylezla:-)

To ale vubec neni PT pristup :slight_smile:

Myslis neco jako 25 zemi za 3 dny?:-)))

No,kdyz uz budu u nejake T5,kterou jsem schopna dat,tak bych ji i rada dala,jen mi to trva o chvili dele,no:-)))

Hlavne si nesbou vemte lano ci 8m zebrik, na ceste jsou dve petkove kese :slight_smile:

Na ty se právě těšíme nejvíc :slight_smile:

Presne;-)