Mam vyluštěnou asi čtvrtinu, ale věřím že i přes nedostatek času by měl stačit týden na doluštění zbytku.
Chtěl bych vyrazit dopoledne od #1 a udělat to celé (takže se může stát, že se vrátíme až v noci). Podle logů a vyprávění úspěšných lovců by to neměl být problém, ale zpravidla jim to zabralo celý den a najeli přes 200km. (Někteří i 400 ale z těch si snad příklad brát nebudeme).
Auto beru a v něm 3 volná místa (v případě že by jste se chtěli mačkat tak i 4).
Ja jsem si vylustil od 60 vejs, to zhuba mym smerem a taky bych to chtel dat.. ale nemam vybavu na tu 5 stromovkum, prej to ebz lana nejde… takze jo, pridal bych se… Lustiti muzu vsechno, cas se najde.
Taky bych se přidal, ale jen na cca první polovinu, protože nebudu mít čas až do večera a navíc mám část mezi 55-75 odlovenou. Dej vědět, kde a v kolik by byl v sobotu sraz.
Ajajaj, v neděli to se mnou je lepší než špatný, ale taky horší než dobrý. Mám totiž čas jenom do max čtyř odpol a co hůř, nevím v kolik budu schopný vstát, protože nevím v kolik pujdu v sobotu spát. No řekněme, že budu mít čas tak od 10:00 do 15:30. To se dá jedna půlka určitě stihnout.