Ahojky,
oznamujeme, že jsme se opět zařadili mezi pořadatele eventu, tentokrát k oslavě krásně kulatého data 10.10.2010 a samozřejmě nebude chybět ani geocoin ;o) Tak jako tomu bylo u eventu 999 a multieventu k 10ti letům geocachingu - všechny zúčastněné státy používají jednotný design, každý stát si však zvolí svou barevnou kombinaci - a takhle bude coin vypadat
Na listingu i výběru naší české barevné verze pracujeme (tepve včera jsme dostali do ruky finální návrh - na 100% víme, že zadní strana, ta s těmi třemi desítkami bude opět v národních barvách), na objednávku coinů jsme ale dostali velmi krátký čas (aby se všechny verze stihly včas vyrobit), zatím plánujeme prodej 200 kusů, podle projeveného zájmu objednávku buď snížíme či navýšíme, proto zahajujeme závaznou rezervaci na coin již nyní: cena 250,-/kus, na jeden nick je možné objednat max. 2 kusy. Pokud máte o geocoin zájem, zarezervujte si jej na emailu: [color=red][email protected][/color] (předmět zprávy: „101010 geocoin“)
Do mailu napište:
svůj nick,
zda máte zájem o 1 ci 2 GC,
zda budete platit převodem na ucet nebo hotove na eventu.
Já se Vám poté ozvu, potvrdím rezervaci coinu a případně pošlu údaje k platbě na účet.
Geocoiny jsou přednostně určeny pro ty, kteří se našeho pražského eventu zúčastní, ale pokud si bude chtít minci objednat i ten, kdo se eventu nezúčastní, neměl by být problém, napište to do mailíku a dohodneme se ;o)
Škoda že nám "Devítky" minulý rok utekly … To jsme teprve objevovali taje Geocachingu a nacházeli své první keše. Letošní ročník si ale nenecháme ujít Geocoin berem, to je jasný, ale možná by to chtělo udělat i nějakou tu výroční "dřevěnou památku"
P.S. Kdyby měl někdo Geocoin Českých devítek na prodej, měl bych o jeden kousek zájem.
Jeden Američan mě opakovaně žádal o jeho sehnání a již slevil a může být aktivovaný. Vím o někom kdo ho má, ale ještě jsem ho neukecal. Myslím že minimálně 50USD by za něj dal.
Pražský geocoin by asi mohl vypadat nějak takto (viz přiložený obrázek). Nemám ho samozřejmě v ruce, pouze jsem upravil fotku z diskuze o tomto eventu na GS fóru.