13. 1. - Detska kes hanspaulka 3 - ve 20.00 na uvodnich souradnicich

Mile deti,
tak nas zitra ceka zase nejaka nocni cache :slight_smile:

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=1e6aeb28-218b-4acf-9d7c-5648037f81f8

sraz ve 20.00 na uvodnich souradnicich? :slight_smile:

jedno dítě a psisko se hlásí B)

jako nelekejte se toho ze je to detska cache :slight_smile:

pokud bude kratka, tak v okoli je toho vic… treba jeden letterbox

Jak to ten VXP dělá, že já to mám vždycky na úterní lov přez celou Prahu:o:p:|

Na ten letterbox bacha. Je to sice super keš, krásná procházka, ale není to nic na deset minut…

Budu tam :slight_smile:

na jak dlouho to teda cca je? :slight_smile:

Nedostavi se nekdo mladsi 18 let? Dala by se pak odlovit i Detska kes Hanspaulka 2 :wink:

pes se nepocita? :smiley:

"Keš musí být odlovena dítetem od 0-18 let"

Takze pes tady asi nepomuze…

No, co si pamatuji, tak my jsme to šli skoro dvě hodiny. Trasa totiž vede poměrně daleko směrem od civilizace a je proto třeba počítat s téměř stejně dlouhou cestou zase zpět.
A ještě poznámka, ty tři hvězdičky v terénu tam nejsou omylem :slight_smile:

Edit: Teď koukám, že jsem to napsal trochu nejednoznačne :slight_smile: Ty dvě hodiny nám zabral jak lov, tak návrat.

Don’t worry letter box mám odlovenej;)

Tak jsem chtěl jít dnes taky, ale jsem nějak moc unavenej, asi bych to dnes nerozdýchal a někde cestou umřel… Navíc Štěpán tento týden není v Praze, takže by ani neodnesl moje ostatky…

:slight_smile: a scrabble nekdo hrajete?

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?pf=&guid=d33a1a7a-7ca2-4b09-8363-97072cc0b408&decrypt=y&log=y&numlogs=

Ahoj "Samotáři", dnes jdu do divadla ABC, tak se k Vám nepřidám. Ale pokud v rámci pravidelných úterků budete plánovat něco příští týden, I am in! Good luck dnes. Jirka

Místo na keše jedu s potomkem do nemocnice. Úspěšný lov…

NA me a hlavne na moji nemocnou rucicku bohuzel tohle pobihani po venku zatim neni snad az bude tepleji :o))) Stastni lov …