13.9.2008 N49°02.747' E015°09.474'

Jednotkám rychlého nasazení: Masírujte nohy, bystřete mysl, mažte těla tukem, kontrolujte lana, nabijte baterky, trénujte telepatii a telekinezi. Jen ti nejrychlejší, nejchytřejší, nejmrštnější, nejvytrvalejší a nejlépe organizovaní dojdou povýšení :wink:

Přísné informační embargo do briefingu dne 13.9.2008 8:30 CET na souřadnicích [cache]GC10CWG[/cache] B)

Modří již vědí, ale tentokrát to bude to jinak :wink:

Die Hexenschussbrigade

Už se těším, loni to byla velmi vydařená akce.

Velke diky Hexenschusum, ze maji energii a chut usporadat zase takovou bombastickou akci! Bohuzel, bohudik, budeme tou dobou na GeoJachte lovit do siti ci harpunou mistni kesky… Vse se stihnout proste neda at to je planovane na roky dopredu… Tak vam drzime palce a at se akce zase povede.

no hlavne bych mirnil ocekavani bombasticke akce :slight_smile: to co jsme nasazeli vloni se tam uz zopakovat neda (na to jsou jina mista, třeba beskydy ;)), takze tentokrat to bude "trochu jinak" :slight_smile: ale doufame, ze se pobavite.

ale vecerni projizdka uzkokolejkou by byt mohla, zalezi na hlavnim masinfirovi :wink: (a na počasí :D)

To jsem rad ze jsem tohle stihl u zrodu a né jako minulej rok tejden před akcí:-) tentokrát budu vše pečlivě sledovat:-)

Tak já jsem namasírovanej;):D, kdy jedem?:smiley:

ok, uz mazem a tesim sa :smiley:

takze cejdo, pribal jeste nejaky to pekny lano :wink: :smiley:

neboj, mám nový, hned v neděli jsem ho zkusil;):smiley: a ono bude něco někde za komínem?:D:D

jo nebude? ty myslíš na oběšení:D, tak to nám taky vyjde, je ho 30 metrů, takže se tam vejdem všici.:smiley:

akorát má jen 600kg, a jelikož krom tebe, má každý z nás váhu jatečního prasete, tak mám obavu, aby se akce zdařila a lano vydrželo:D

na samana bude stacit. :stuck_out_tongue:

Dá se mezi elitní jednotky rychlého nasazení dostat nebo je to jen pro vyvolene?B) a nebo stačí dorazit na místo?

Také si píšu poznámku do kalendáře,
zúčastním se bud jako obecenstvo nebo vytvoříme nějaký team s cílem: hlavně ať se pobavíme B)
Ale ještě je brzy spřádát taktické myšlenky, takže jdu si s klidem lovit ty malé pixličky na velkých kopcích :stuck_out_tongue:

ve chvili, kdy bude publikovan listing zacne prihlasovani, ktere bude uzavreno ve chvili zaplneni stavu. dorazit na misto staci na event a na kese z lonskeho roku. na soutez ne, tu nejde udelat pro neomezene mnozstvi tymu.

No panove konecne je neco rozumneho tady na foru, diky… :wink: Uz se tesim.

Shanti konecne nejake maso vid? Uz se tesime.

Výborný nápad! Přesto, že se CZGC#1 nedá zopakovat už se těším na tamní skvělou atmosféru, která se opakovat určitě bude.