Chystám se s rodinou na kešování v Praze a mimo jiné jsem staršímu synovi (GeoPája má 10 let) slíbil že uděláme Za Šárkou s baterkou. Máme jen jedno zařízení na WIG (PDAčko), takže bychom uvítali někoho s dalším použitelným přístrojem, nejlépe také rodinu s dětmi kolem 10-ti let, protože neplánujeme žádný rychlý kombajn, ale spíše pohodový odlov.
Předběžně plánujeme začít 14.11.2009 zhruba v 17:00 právě Šárkou a přilehlými kešemi, další den nějaké drobné kešování po Praze a večer ještě jednu nebo dvě noční keše, možná zase WIG, ale není to podmínkou. Pokud budeme mít sílu, tak 16.11. zajdem ještě na něco malého a rychle domů do Olomouce.
Plán ještě není napevno, můžeme ho upravit. Společnost hledáme hlavně na noční odlovy WIG, ale budeme rádi, pokud se k nám někdo bude chtít připojit i během dne.
15.11.2009 večer bychom asi dali GC1V6XD - Hauuuuuuuuuu
Saaakrys … zrovna v tomhle terminu jedeme do OL. Bydlet budeme pres ulici
a vy si klido pido odjedete pryc
tak to přeji hodně štěstí,my jsme tak byli nedávno a nedošli jsme do konce
Žádný zájemce?
Ale jo, možná by to šlo
Ale musím upozornit, že mám jen Nokii 5300 a OpenWIG ![]()
holion: já mám dojem, že OpenWIG je někdy lepší, než originální player, takže bych se toho nebál. Budeme rádi, když se připojíš.
Pokud ještě platí nabídka, asi bych se také přidal. Vzal bych Garmina i mobil.
Budeme rádi. V sobotu v 17:00 na úvodních souřadnicích "Za Šárkou s baterkou". Už se všichni těšíme.
Paráda. Na 99% dorazím!
Sice nemám provozuschopný přístroj, ale rád bych se v sobotu na Šárku taky přidal.
Čím nás bude víc, tím to půjde líp…
Já bych se klidně přidal v neděli přes den …
Pokud se nekomu nehodi zde domlouvany termin my jdeme na Sarku 17.11. A nekdy pred tim pres den jeste na Vodniky…
Pro ty, co by se chtěli přidat v neděli:
Začneme asi kolem 10:00 u Prašné brány. Půjdeme multinu The Royal Road-GCXJRY a souběžně Domovni znameni / House signs of old Prague-GC1CEB8. Cestou plánujeme tradičku Terezka-GC14WV8 a Šamanovu Prague Tribute-GCVNTM. Dále podle času něco kolem Hradu.
Jestli někdo bude chtít jít s námi, tak mě kontaktujte soukromou zprávou a vyměníme si mobilní čísla, protože začátek není ještě pevně daný, záleží na tom, kdy večer dokončíme Šárku…
Zamlouvám si tedy i neděli ![]()
Něco z toho už mám, ale vypadá to slibně!
Domluvíme se v sobotu.
Jestli je to ještě možné, tak bychom se přidali - na Šárku. Tři dospělí + jeden georobotek + jeden Garmin :). Prosím o zprávu, jestli ano a jestli platí pátá hodina na úvodkách, díky nycolka
Platí to, v sobotu, pátá hodina na úvodních souřadnicích. Nejsem z Prahy, takže jen doufám, že někde poblíž půjde zaparkovat. Každý, kdo příjde bude vítán a pokud by nás bylo moc, není nikde řečeno, že bychom se nemohli rozdělit na dvě menší skupinky, takže klidně přijdi, budem rádi.
Zaparkovat se dá bezplatně přímo u McDonalds na úvodních souřadnicích.
jsem jeden dospělí od nycolky:D
CACHE EATER:robotek říkal,že se těší na kamaráda co mu říkal že z něj bude bramborák:D:D