16.10 - Styx

Po strašně dlouhé době jsem se odhodlal … 16.10. mám 33 narozeniny a rozhodl jsme se tyhle specificky kulaté narozeniny oslavit odlovem styxu! Respektive tímto odlovem začít, pokud se ke mě někdo připojíte, tak pak samozřejmě skočíme na zaslouženou odměnu v podobě zlatavého moku a když mám ty narozeniny tak první runda je na mě :-).

Pevně věřím že mě v tom nenecháte a někdo se ke mě připojí.

Doplňuji odkaz pro neznalé:
http://coord.info/GC13QK0

na Styx jsem se taky chystal. Napsal jsem ti SZ.

Až se vrátíš, tak mi napiš, kolik je tam pavouků, ty já nerad, a proto tuhle keš pořád odkládám :slight_smile: I když teď už ji máme naplánovanou na 11.11.2011 po eventu.

Pokud si pamatuju, tak za me jich tam bylo docela malo ..ale soucasny stav neznam

Smrku :slight_smile: Tebe sem neviděl ani nepamatuju :-). Poď s námi ne?

Takže zatím to vypadá na 3 potvrzené účastníky a dva co váhají. Po poradě se všemi pěti stanovuji sraz na 18:00 na úvodkách.

Přidá se ještě někdo?

Ja bych mozna taky sel. Taky nemam s kym a sam tam nechci. Akorat zatim nevim co mi na ten den rodina naplanuje, je to jeste moc dopredu. Budu schopen to resit tak za tejden, ozvu se.

Sel bych take, ale muselo by to byt v odpolednich/vecernich hodinach (17-19)

Modrak: Dej vědět

Samaell: Psal jsem, 18:00 sraz

16.10.2011 v 18.00 budu na výchozích souřadnicích.

…když do pekla, tak na pořádné kobyle.

Ach jo, proc v nedeli, kdyz nemuzu:(((.

Sám bych se tam asi nevypravil, ale ke skupině se rád přidám.
Railm(il)an

afrina: Tak si to nějak zařiď ať můžeš jde s námi i jedna holka, tak by určitě ocenila další dámskou podporu :slight_smile:

Railmilan: Bude nám ctí!

Tak jsem právě koupil skateboard, takže se mnou počítejte…

Kde jsi ho koupil? Já se po něm ještě budu muset podívat… Chtěl bych něco ultralevného, s tím že to pak asi ve Styxu nechám pro další kačery, neb nemám ambice stát se skejťákem :slight_smile:

Se mnou asi taky muzete pocitat ;). Aby jsme se tam pak vsichni vesli dovnitr :smiley:

Jestli mne vezmete, jdu s vama. Co to jeste spojit s WIGem Nocni Vysehrad?

Jelca: aktuálně na aukru za 150,-.

skejt koupen za 300Kc na aukru, tak se mnou pocitejte :smiley:

Jen připomenu, že se vlastně jedná o oslavu narozenin, takže po Styxu se prostě pude do hospody :slight_smile: Du sehnat skate.