L. je první písmeno názvu obchodního řetězce, pokud ti nedojde jaký to je, tak nikam nejezdi a zkus si u stolu vyluštit nějakou snadnou mysterku, to ti zabere celej den… nechci tu dělat reklamu, už ty jízdenky prodával i v minulosti…
Tak jako v minulosti s největší pravděpodobností akci využiju. V Praze jsem nočním rychlíkem okolo čtvrté a to by ještě na frekventovaných místech nikdo být nemusel. Kdyby se chtěl někdo připojit tak vyrážím z Břeclavi, přes Brno.
Tak já mám v Plzní jedinou, nedávno jsem při závozu buryny a vína v rychlosti odlovil Plzeňské práva (bez diplomu takže taky alternativa, navíc mě zajímá vojenská historie a v okolí máte pár zajímavých míst.
Už jsem si říkal, že už tenhle rok nic nebude. Nevím no, asi do toho půjdu. Sice netuším kam pojedu, ale místečko se jistě najde, vidím to tak na hranici se Slovenskem někam do Zlínského kraje, k JM by se mi to nevyplatilo.
Už jsem zalogoval.. Těsně po tom zápisu, jsem našel za sebe náhradu.
Nestačilo se mě zeptat na icq a rozmazávat to tady? :-/
Jo a abych nezapomněl, mirotiro - díky za info, zbytek jsem dogooglil, weby dotyčných zatím mlčí.. Když si vzpomenu na minulý rok, jak jsem lístky sehnal za Brnem, tak je koupím hned první den - u školy místo Alberta vznikl Lidl.
jn, me to uz moc nemyslelo, ale hlavne me slo o nejaky link pro potvrzeni .. no nic uz sem si to nasel, ale prijde me ze kdyz nekdo neco podobneho oznami, tak by mohl k tomu pro duveryhodnost dodat nejaky link ahlavne aby si tam clovek nasel mohl najit detaily (treba od kdy do kdy jsou listky dostupne atp ..) .. a ne jen neco placnout co vetru
ale co .. asi muzu byt vubec rad ze se o tom nekdo zminil, coz? B)
Také plánuji že vyrazím (mirotiro díky za info o této akci)
Nevíte někdo jak je to přesně s platností téhle jízdenky (ČD NET) pokud "přešvihnu" limit jednoho dne? Pokud budu na poslední spoj nastupovat třeba v půl dvanácté a ten spoj pojede hodinu - jak se to řeší? Musím si půlnoci koupit u průvodčího lístek z nejbližší stanice do cílové? Nebo stačí když nastoupim před půlnocí a lístek platí dál - dokud z vlaku nevystoupim?
Platí do poslední stanice, kde má ten vlak pravidelný příjezd do 24:00. Čili pokud tvůj vlak přijíždí do stanice, kde budeš vystupovat, až po půlnoci, musíš si na úsek mezi těmito stanicemi koupit předem v pokladně jízdenku (nebo u průvodčího, pokud jedeš z neobsazené stanice).