19.11.2010 - Praha

Zdravicko :wink: Zitra je patek :wink: tzn ze dalsi den je volno, vecer mam naprosto volnej a rad bych zasel na vecerni/popravocni odlov. pokud nebude nejak extremne prset… Takze kdyby se chtel nekdo pridat , tak se ozvete.. :wink: vyrazil bych cca v 19.00 kamkoli :wink: idealne na nejakou nocku :wink:

Tak, dnesni den planuji vylet smer Opatov - Parciky 1.2.3.4 a 5… a potom nejake mistni multinky… nejspise..

Kdyby jsi šel na noc zůčtování, tak bych šla taky :slight_smile:

Nemám čas hledat GC kod (jsem v práci:D), ale na Opatově je naproti parčíkům jeden archivní kousek. Jmenuje se stopařská nebo tak nějak. Mrkni ke mně do bookmarků, mám tam i jeden s archivními v Praze a pak ji najdeš snadno.

PS: Já tam byl minulý týden a doporučuju (pokud budeš mít čas), dát parčíky, pak dojít až k tradičce u benzinky a mekáče (asi kilák jižně od posledního parčíku), dát anorektickou, vydat se na Vodnické multiny (mám zatím jednu a byla fakt pěkná) a vrátit se pro tu archivní.

hihi diky, ale koukam ze to je dost daleko… ty vodnici.. to nevim jestli budu mit naladu tam o pulnoci behat… spis to vidim na parciky a neco na opatove… ty samosky nebo tak neco… :slight_smile: ale jeste koukam ze mam par restiku v mecholupech takze mozna po parcikach prejedu tam.. uvidim jak se mi bude samotnymu chtit :smiley: no snad se nekdo ozve :smiley: ale na tu archivni se urcite kouknu… :wink:

V kolik? Ty parčíky bych také ráda posbírala. :slight_smile:

Stopařskou mám, klidně navedu.

jupiiii nepujdu sam.. hele popracovni odlov… pocitam s cca 19.30 - 20.00 na opatove :slight_smile:

Ta stopařská je akorát blbě dostupná.

pokud neni potreba potapecska nebo horolezecka vystroj je dostupne vse :smiley:

chjo, já tam budu před pátou :frowning:

Výjimečně zůstávám v Praze na víkend, takže bych klidně nějakou tu kešku dal :slight_smile: Jen mi chvíli trvalo to najít na mapě :smiley:
Nabízím společnost při lovu, několik výkonných svítilen a Garmin Oregon 300 :slight_smile:

Já budu končit práci cca v 5 na Opatově a budu mít tak do 21:00 čas.

Skoda skoda.. ja koncim po pate v praci na krejcarku… takze dojedu domu, cestou si koupim poradny svetlo :D, najim se a jsem schopnej vyrazit.. ale driv jak v sedm to proste nebude :frowning:

Nebudu už teď u netu, ale kdyby někdo chtěl tak mi pište na mail,ten čtu i na telefonu. Rád po práci něco pohledám.

2 DangeMask a petrjelinek : v 19:40 budu na opatove… presne… :wink: pokud nebudou zasekany silnice.. :wink:

OK, budu tam. Přijedu metrem, takže si rovnou odlovím [cache]GC1EE7J[/cache], která je u východu :slight_smile: Kde přesně se chceš sejít?

V 19:40 už budu pomalu na cestě do Starsky & Hutch kde se zúčastním od 20:00 strašného mejdanu :slight_smile:

Klidne u ni :wink: uz ji mam odlovenou a u kesek se schazi nejlepe … :wink:

ok, tak v 19:40 na místě :slight_smile:

Ahoj,
Jak si to tak čtu, tak bych se možná večer přidal :slight_smile:
Doma stejně nebude co dělat :wink: