2. část keše - CWG směnárna.

Jsem zakladatelem keše "Sul nad zlato" je to dost podprůměrný micro na magnetu. Zajímalo by mě, zda jako součást této keše mohu dát druhou krabici, ve které by byla CWG směnárna. Tahle krabice by byla "hlídaná", aby se z ní neztrácely CWG, tak jak se to děje ve vetšině takovýchto směnáren. Krabice by byla v obchodě pod dohledem. Obchod má ale nepravidelně nepravidelnou prodejní či nabídkovou pracovní dobu, což je asi tím největším problémem celého mého plánu.

Zajímal by mě váš názor na "druhou část" tradiční keše, zda je to akceptovatelné a podle pravidel GC.

Díky za názory.

Já osobně mám s takovou keší zkušenost (GC21X97) a myslím, že to není problém… Ale já bych asi založil keš samostatnou, každého ten bodík navíc potěší :wink:

nevidím důvod, proč by se to nemohlo dát jako referenční bod (o ty dva metry dál :slight_smile: ) a návštěva volitelná - kdo chce, může. Kdo nečte listing, měnit nebude - taky dobře.

Jsou i keše v různých parcích a zoologických zahradách, které se dají odlovit jen při otevírací době. Já bych sice do CWG směnárny nešel, rád je nacházím jen tak, ale problém bych s takovou keší neměl. Ten magnet bych našel :slight_smile: