Jelikož jsem tu patrně přehlédl adresu odkazu, odkud stáhnout, tak pro ty, které nebaví hledat v historii přídávám odkaz:
http://files.in-a-out.webnode.cz/200000335-96d5c97cfb/INandOUT2s.pdf
Z nové verze jsem byl na začátku příjemně překvapen, hodně udělal první článek, tedy rozhovor s S474N, který měl hned v úvodu hlavu a patu.
Pak už to bylo trochu horší, u prolézání kanálů by byl mnohem výstižnější název namísto - příprava terénu pro keš - TAKTO TO NIKDY NEZKOUŠEJTE !, trochu se mi otevírala kudla v kapse, když jsem to četl… stejně tak, jako mi nepřišel vtipný připitomělý humor stylu "ztratili jsme se".
Po zjištění, že aktéři jsou patrně strůjci tohoto plátku jsem si udělal hned jasněji a zbytek čtení vzal již letem světem…
Článek o čtyřkolkách jsem přeskočil, nevím jak moc to mělo společného z GC, nicméně pod dojmem, že přávě tito lidé dělají v přírodě ty největší škody (hluk, smrad, poškozený terén - kořeny, rostliny, apod.) mne to ani nemrzí.
Popisy odlovu Dharmy by se asi daly najít lepší, nicméně, toto je zcela subjektivní, těžko soudit, i pro nunost zachování skrytých detailů.
Mé dodnocení ke konci, o dost lepší než první číslo.., pokročilé kačery to sice asi nějak víc nenadchne, ale snad ani příliš neurazí, a to je myslím fajn, nechám se překvapit trokou