Dne 26.3.2011 po 18:00 hod. se uskuteční 2. posezení dačických kačerů. Tímto zveme všechny stejně postižené z blízkého i dalekého okolí - přijďte si jen tak popovídat. Témat k povídáni je po zimě jistě spousta. Pití, jídla a místa bude v útulné hospůdce "Pod betonem" (N 49° 4.636’, E 15° 25.803’ ) dost na to, abysme tam nějakou dobu vydrželi. Těšíme se.
posouvám
tak si to tam hoši užijte - škoda že budu na opačném konci republiky … zamávám vám ze Sněžníku ![]()
nebyl by event lepší?přijeli by i kačeři z větší dálky…
- posezení koncem loňského roku vzniklo z důvodu, že jsme s kamarády (Numeri, KashaE, Skritkove) zjistili, že v Dačicích a blízkém okolí se musí vyskytovat větší množství dalších kačerů, které jsme neznali a kteří, jek jsme poté zjistili se vzájemně neznali také. Byl to jenom takový prostý seznamovací kačeří večírek bez jakýchkoliv dalších ambicí. Na Jemnickém eventu v únoru jsem potkal několik účastníků tohoto posezení a okamžitě jsem byl tázán, kdy bude další. Nějaký smysl to tedy asi mělo. Já nevím, co se z toho třeba někdy vyvine, ničemu nebráním. Jenom tady tak sděluju, že s kamarády kačery vyrážíme na pivko a dobroty z udírny a budeme rádi, když se k nám další kačeři přidají.

Škoda, ani druhý pokus mi nevyjde, ten den plním úkoly v Jihlavě
Tak si to tam užijte, třeba třetí termín dorazím.
Tak jsme podlehli nátlaku a posezení se mění na event. Viz
GC2Q5FE
:))
Uvažuji o tom.
V seznamu eventů to ještě není, tak posouvám. 1. Dačický event 26.3.2011 od 17:00 [cache]GC2Q5FE[/cache]
V seznamu eventů to pořád ještě není, tak znovu posouvám. 1. Dačický event 26.3.2011 od 17:00 [cache]GC2Q5FE[/cache]