Ahojte, asi poslední týden se mi v google mapách při zadání souřadnic zobrazují dvě šipky, jedna zelená a jedna červená. Vetšinou vedle sebe, ale každá trochu jinde. … už jsem asi rozpoznal, že správná je ta zelená… ale nevíte jak zruším tu druhou??? Jsem ji tam nemíval a teď se ji nemůžu zbavit. Když se tu na to nikdo neptal, tak jsem si myslel, že jsem si ji někde zapnul, ale projel jsem co se dalo a nikde jsem nic k odškrtnutí nenašel… :o(
Zvyknout si. Také jsem na to koukal a evidentně se podle mě jedná o označení nejbližšího známého místa s adresou, případně třeba název nejbližší silnice a tak.
Bohuzel potvrzeno - overil jsem si to na cachi GC1CV4J. Google mapa ve stolnim pocitaci pri zobrazeni satelitniho snimku zelenou sipkou ukaze presne na "ukryt" - osobne jsem cache odlovil, takze mohu potvrdit. Zatimco cervena sipka ukaze nekam totalne mimo. V iPhone se v aplikaci mapy objevi JENOM ta cervena sipka (respektive cerveny spendlik). Tim padem bude iPhone na GC skoro nepouzitelny. Doufam, ze to nekdo brzy napravi.