2. Tajný Geozávod - termín 18. 10. 2008

Po prolezeni noha moznych i nemoznych kalendaru zde na foru a v nasich kapsach a suplicich jsme zvolili termin 2. Tajneho geozávodu - je jím sobota 18.10.

Pro kratke info, na listingu se jiz pracuje, tentokrate nebudete znat cil, respektive cíl nebude v kempu kde se bude nasledne slavit a nebude dan ani start, jedine co budete vedet, ze starovat se bude od Prahy :smiley: uz vidim jak nas proklinate, ale je to tak, nic vic, nic min :smiley: proste Vam rano prijde SMS kde bude prvotni informace a jak s ni nalozite vy bude Vas problem :smiley: a i pres protesty vzdalenejsich posadek se asi nevzdame raniho vstavani, respektive mozna se posune start ze 7 hodiny na 8, ale to se jeste uvidi :slight_smile:

Informace pro Saci komando - tentokrate se muzete stourat v informacich pribehu ktery vznikne, opravdu se to bude moct hodit, ale s tou zlutou kytkou uz to bylo moc :smiley:

Mohu prozradit ze finalovy event tentokrate bude v okoli Karlovych Varu - cca

Predpokladame ze registrace do zavodu bude probihat stejnym zpusobem jako posledne, pavdepodobnym terminem bude pondeli 11.8. nebo 18.8. zalezi jak rychle doplnime informace do listingu a podari se nam jej pres "vedeni" protlacit do publikovatelne formy :slight_smile:

[color=red]EDIT: oprava data registrace[/color]

Opravuji Adamovi informace - [color=red]registrace do závodu bude 11. nebo 18. srpna [/color] (ne v září ;o)

Tak to už se moc těšíme. Myslím že HoroHunters opět vyrazí a tentokrát půjdeme do první desítky :slight_smile:

Taktez se moc tesime ve slozeni Luckyn a MiKa Team.

Tak listing sepsan a odeslan ke schvaleni :slight_smile: Doufam ze nas nesezerete za ziva a ze se budete hlasit v hojnem poctu :slight_smile: Jinak myslim ze to mohu napsat i sem, kdyby zase nekdo chtel pomoct, napiste a myslim ze se nejak dohodnem :slight_smile: pomocnici budou mit jiste vyhody na konci na eventu ikdyz pravda asi ne az takove jako meli na prvnim zavode. precejen se nam bohuzel pobyt nyni prodrazuje diky predpokladanemu pocasi :slight_smile:

14:45 CEST
Published
Mnozí jistě chápou - bylo mi ctí druhé kolo TGZ právě teď publikovat, tak ať se zdaří! (sám se též plánuji opět zúčastnit)

uff pípla mi notifikace na mobil a už jsem myslel, že se registrace rozjela dnes… a zrovna v práci výpadek netu… naštěstí už jde net i je čas see přihlásit :wink:

A jiste jste si vsimli ze finalova event se nam z okoli KV presunul do Brd :slight_smile: nebyli bychom to my kdyby nam neco nevypadlo ze :smiley: posledne to byla pipa a tentokrate nam majitel kemu napsal, ze jaksi nevidel ze az v rijnu, ze to uz maji zavreno :smiley: Bohuze jsme nemeli vyresenou smlouvu a tak nastalo velke shaneni jinde :slight_smile: Podarilo ale precejen se nam termin castecne priblizil takze vse bude vznikat ponekud ychleji nez jsme planovali, nebudete o nic ochuzeni jen na rozmysleni zda registrovat ci ne nebudete mit tolik casu, drive bude i uzaverka plateb atd, takze spise organizacni vecicky :slight_smile:

Týmům, které se na 1.Tajném Geozávodě umístili na medailových pozicích byla dána možnost obhájit svou pozici - kapitáni byli kontaktováni, zdali se chtějí zúčastnit i letos a to bez nutné registrace - jedinou podmínkou je, že alespoň polovina týmu musí být shodná se složením týmu z května :wink:

Soudružky a soudruzi, kolegyně, kolegové,

dovolte mi abych se představil, jmenuji se František Kačírek a jsem ve vašem závodě udržbářem, co o mne možná nevite, je to že jsem takzvaným spícím agentem. Pro zapřísáhlé komunisty bych si dovolil navrhnout, aby tuto informaci vypustily ze své hlavy a nezatěžovaly tak zbytečně své srdce a mozkové závity.

S pozdravem Práci čest! a té kontraproduktivní zvlášť!

Váš agent FRANTA

VÍCE O MNE NAJDETE ZDE

Zítra, tj. [color=red]v pondělí 18.srpna 2008 úderem 9 hodiny začíná registrace [/color]do 2.Tajného Geozávodu na adrese http://zavod.phalko.cz/registrace/
Jelikož všichni tři "medailisté" z minulého TG přijali nabídku zúčastnit se závodu bez nutné registrace, tak jistou účast bude mít 27 registrovaných geotýmů + podle obsazenosti naší základny případně pustíme do závodu i řádně zaregistrované náhradníky.
Všem přejeme při registraci hodně štěstí a již zítra se kapitánům ozveme s dalšími informacemi :wink:

Teda řeknu Vám, takovej hukot jsme nečekali - během dvou minut jsme měli přihlášených 26 týmů :slight_smile: Na stránkách http://zavod.phalko.cz/ se během dneška objeví seznam týmů, které mají účast jistou a kapitáni budou kontaktováni.
Máme také zatím 7 náhradníků, tak se s tím pokusíme něco udělat, ale nic neslibujeme :wink:

Všem kapitánům byly rozeslány mailíky, kde najdou informace o platbě + je přiložena přihláška - pokud se někde vyskytl problém a mailík nedorazil, tak se ozvěte a napravíme to :wink:
Jinak ještě připomínám i zde na fóru - [color=red]platby a přihlášky zašlete nejpozději do 1.záři 2008[/color]

!!!NEZAPOMEŇTE - [color=red]PLATBY A PŘIHLÁŠKY U NÁS MAJÍ BÝT DO 1.ZÁŘÍ 2008[/color]!!! :wink:

Prosím prosím, můžu se zeptat, proč je ten závod "tajný" ? Již první kolo jsem vynechal, když to bylo tajné, a teď je to zase tajné. Tak fakt nevím. :frowning:

Závod je "tajný" proto, že týmy neznají start, polohu jednotlivých stanovišť ani cíl — na tato místa se dostávají po vyluštění šifer :wink:

Na vědomost se dává, že všichni kapitáni byli právě obesláni posledními informacemi před startem závodu.
Nezapomeňte proto potvrdit příjem mailu :wink:

Pokud chcete ještě provést nějakou změnu v týmu, tak tak učiňte co nejdříve, zítra již bude pozdě :expressionless:

Máte již přečten Frantův příběh na http://zavod.phalko.cz/ jsou v něm možná důležité informace ;o))

Vazena soudruzko, vazeny soudruhu,

jelikoz nam par soudruhu emigrovalo, ano i to se stava i v nasem jinak bezchybném zavode, nabizime volne misto pro skupinu uderných pionyrů (svazaků) jenz by representovali nasi udernou skupinu v tomto zavode. Nevahejte a ozvete se komukoliv z organizatoru. Posledni moznost! A soudruzi, na zaver, mozna se nam podari sehnat banany!

MadDog