Po prolezeni noha moznych i nemoznych kalendaru zde na foru a v nasich kapsach a suplicich jsme zvolili termin 2. Tajneho geozávodu - je jím sobota 18.10.
Pro kratke info, na listingu se jiz pracuje, tentokrate nebudete znat cil, respektive cíl nebude v kempu kde se bude nasledne slavit a nebude dan ani start, jedine co budete vedet, ze starovat se bude od Prahy uz vidim jak nas proklinate, ale je to tak, nic vic, nic min proste Vam rano prijde SMS kde bude prvotni informace a jak s ni nalozite vy bude Vas problem a i pres protesty vzdalenejsich posadek se asi nevzdame raniho vstavani, respektive mozna se posune start ze 7 hodiny na 8, ale to se jeste uvidi
Informace pro Saci komando - tentokrate se muzete stourat v informacich pribehu ktery vznikne, opravdu se to bude moct hodit, ale s tou zlutou kytkou uz to bylo moc
Mohu prozradit ze finalovy event tentokrate bude v okoli Karlovych Varu - cca
Predpokladame ze registrace do zavodu bude probihat stejnym zpusobem jako posledne, pavdepodobnym terminem bude pondeli 11.8. nebo 18.8. zalezi jak rychle doplnime informace do listingu a podari se nam jej pres "vedeni" protlacit do publikovatelne formy
Tak listing sepsan a odeslan ke schvaleni Doufam ze nas nesezerete za ziva a ze se budete hlasit v hojnem poctu Jinak myslim ze to mohu napsat i sem, kdyby zase nekdo chtel pomoct, napiste a myslim ze se nejak dohodnem pomocnici budou mit jiste vyhody na konci na eventu ikdyz pravda asi ne az takove jako meli na prvnim zavode. precejen se nam bohuzel pobyt nyni prodrazuje diky predpokladanemu pocasi
uff pípla mi notifikace na mobil a už jsem myslel, že se registrace rozjela dnes… a zrovna v práci výpadek netu… naštěstí už jde net i je čas see přihlásit
A jiste jste si vsimli ze finalova event se nam z okoli KV presunul do Brd nebyli bychom to my kdyby nam neco nevypadlo ze posledne to byla pipa a tentokrate nam majitel kemu napsal, ze jaksi nevidel ze az v rijnu, ze to uz maji zavreno Bohuze jsme nemeli vyresenou smlouvu a tak nastalo velke shaneni jinde Podarilo ale precejen se nam termin castecne priblizil takze vse bude vznikat ponekud ychleji nez jsme planovali, nebudete o nic ochuzeni jen na rozmysleni zda registrovat ci ne nebudete mit tolik casu, drive bude i uzaverka plateb atd, takze spise organizacni vecicky
Týmům, které se na 1.Tajném Geozávodě umístili na medailových pozicích byla dána možnost obhájit svou pozici - kapitáni byli kontaktováni, zdali se chtějí zúčastnit i letos a to bez nutné registrace - jedinou podmínkou je, že alespoň polovina týmu musí být shodná se složením týmu z května
dovolte mi abych se představil, jmenuji se František Kačírek a jsem ve vašem závodě udržbářem, co o mne možná nevite, je to že jsem takzvaným spícím agentem. Pro zapřísáhlé komunisty bych si dovolil navrhnout, aby tuto informaci vypustily ze své hlavy a nezatěžovaly tak zbytečně své srdce a mozkové závity.
S pozdravem Práci čest! a té kontraproduktivní zvlášť!
Zítra, tj. [color=red]v pondělí 18.srpna 2008 úderem 9 hodiny začíná registrace [/color]do 2.Tajného Geozávodu na adrese http://zavod.phalko.cz/registrace/
Jelikož všichni tři "medailisté" z minulého TG přijali nabídku zúčastnit se závodu bez nutné registrace, tak jistou účast bude mít 27 registrovaných geotýmů + podle obsazenosti naší základny případně pustíme do závodu i řádně zaregistrované náhradníky.
Všem přejeme při registraci hodně štěstí a již zítra se kapitánům ozveme s dalšími informacemi
Teda řeknu Vám, takovej hukot jsme nečekali - během dvou minut jsme měli přihlášených 26 týmů Na stránkách http://zavod.phalko.cz/ se během dneška objeví seznam týmů, které mají účast jistou a kapitáni budou kontaktováni.
Máme také zatím 7 náhradníků, tak se s tím pokusíme něco udělat, ale nic neslibujeme
Všem kapitánům byly rozeslány mailíky, kde najdou informace o platbě + je přiložena přihláška - pokud se někde vyskytl problém a mailík nedorazil, tak se ozvěte a napravíme to
Jinak ještě připomínám i zde na fóru - [color=red]platby a přihlášky zašlete nejpozději do 1.záři 2008[/color]
jelikoz nam par soudruhu emigrovalo, ano i to se stava i v nasem jinak bezchybném zavode, nabizime volne misto pro skupinu uderných pionyrů (svazaků) jenz by representovali nasi udernou skupinu v tomto zavode. Nevahejte a ozvete se komukoliv z organizatoru. Posledni moznost! A soudruzi, na zaver, mozna se nam podari sehnat banany!