#20 000

První světová #20 000 padla před třemi dny a oslavenci (TeamAlamo) zatím nalezli dalších 109 keší!

V Americe to jde holt s geocachingem trochu rychleji...

Ale fuj, to je spíš nechutný…

Americky Paba v akcii [H]

ha ha! [;)]!

Docela by me zajimalo, jak se staraji o svych 339 kesek, zvlast, kdyz jsem koukal, kde vsude je dali. O kvalite necht si udela obrazek kazdy sam. Pripada mi ze pres 200 kesek za 22 hodin, jak se na uvodni strance profilu chlubi, to uz podle me nema moc spolecneho s geocachingem, ale to je jenom muj nazor, kdyz je to takhle bavi…[^o)]

[quote] Saman: Americky Paba v akcii [H]

[/quote]

A jejich konkurenti CCCooperAgency mohou být zase Americkým Mel-Manem - pomalu 500 založených [^o)]

…pri pohledu do profilu me napadla takova malickost - kdyz se zucasnim megaeventu, tak za to neni bod do statistik ???

[quote] maty: ...pri pohledu do profilu me napadla takova malickost - kdyz se zucasnim megaeventu, tak za to neni bod do statistik ??? [/quote]

Je to divný, ale když dáš nahoře  (All Cache Finds), tak do celkového počtu nejsou přičteny žádné eventy

Ať si trhnou! Mají-li z toho potěšení, tak ať si kosí kešky třeba kombajnem. Nám jsou ale spíše k smíchu, což?! Proč nás baví geocaching?  Protože navštěvujeme místa, kam bychom bez kešky nezabrousili ani omylem, protoze se dokopeme konečně tam, kam se chystáme už děsně dlouho, protože poznáváme nové dosud nám utajené krásy, protože poznáváme nové dosud nám neznámé kamarády, … A TO NÁS BAVÍ !!!

Neuvěřitelné, zhovadilé, odpuzující!! Má to být hon na keše? Cožpak to neděláme pro radost? Mám pocit, že každá nalezená keš by měla zanechat v nálezci nějakou stopu a zážitek. Naprosto souhlasím s názorem Ivank. Na druhou stranu, každý ať si loví keše jak se mu zlíbí a víme, že v US je všechno “big” a určitě se takovému týmu dostane zaslouženého uznání, či odsouzení. Lovu zdar

Mají v názvu Team, takže co když je to třeba 10 nebo i 20 lidí a každý loví jiné cache? Potom 200 za den není problém, ale je to opravdu asi jen honička za body. [H]

Nj Amerikáni neni se cemu divit! Jen se snažím představit jak by asi vypadala mapa kdyby u nás bylo 20 000 kešek[:D] Jestli jich je v tom týmu hromada a ještě mají kopec dalších známých kteří jim s tím pomáhají ani se nedivim tomu počtu.

V každym státě mají průměrně 25 000 kešek, to je asi taková hustota, jako v centru Prahy.

Není nad to se v klidu projít, prohlédnout si okolí, zastavit se třeba na pivko, pokecat s kamarádama a při tom ulovit třeba jen jednu jedinou keš. Takovou třešničku na dortu po pěkně stráveném dnu. Nejvíc jsem jich udělal za den 13 (ne v Praze, ale v okolí Plzně) v terénu, bylo to fajn, od rána do večera jsem byl v přírodě a těch 13 bylo tak akorát maximum. Osobně, když jezdím do Českého středohoří nebo Krušných hor a okolí, tak 5 až 7 keší denně (podle náročnosti), v klidu a v pohodě. Keše v Praze jsem chtěl lovit v zimě (na horách je to přeci jen už drsnější), ale protože vlastně zima nebyla, tak Praha počká na další zimu nebo až tam pojedu za nějakým jiným účelem a budu mít čas.
Ty amrikáni k tomu zřejmě využívají i vrtulník, ale když je to baví nebo jim to něco přinese, budiž, jejich věc. Já se za množstvím honit nebudu.