20 (píp)(zmrzlino) lízalových zbytečných keší vs původní smysl geocachingu

Ahojte. Musím říct pánové, že jste mě dost otrávili. Nejde mi ani tak o to potírat recesi, ale když například Honza pokazí radost z geocachingu autorovi Kluka Bukáčka GC1VHNG, který pro nás amatéry zůstává nedostižným vzorem.. navíc natolik, že archivuje jednu ze svých povedených keší, tak mi je úzko.

Zkuste se trochu víc zamýšlet, než něco vyplodíte, joo? A myslím tím kromě nevhodných příspěvků zejména naprosto zbytečný plasty a pí… Díky

Kluk bukacek archivoval svoji kes protoze se mu nelibila serie u teplic? To jako sory, ale v to pripade jeho jednani nechapu, kdyz se mi nejaka kes nelibi tak ji nelovim, nebo si ji dam do ignoru a je klid, nemusim preci kvuli tomu, nebo kvuli tezce rozjete diskuzi zda, rusit svoje kese, tim spis pokud se jedna o nejakou libove propracovanou krabicku…

Nevim kdo je to nejakej Bukacek, ale nechapu, proc otviras tema, ktere se uz tady resi minimalne na dvou mistech.

BTW nuti te nekdo lovit ty cache?

Jedna z dcer se přihlásila do hry a když se mnou při listování mapou narazila na tohle, docela divně se tvářila. Stejně tak jako manželka při představě, že tam s dětmi půjdeme. OK, nechme to být. V tu chvíli mě to tak nakrklo, že sem na to musel upozornit, protože původně hra byla nastavena pro celou rodinu, než pro ventilaci zastydlý puberty.

Co mě nutí je lovit? Nic. Jen na ně furt narážím na mapě a to mě kvůli malým dětem vadí.

Vis co je to IGNORE LIST? Zacni to pouzivat a nebudes na to narazet na mape.

Ale že ten hanbatý piktogram má až magickou přitažlivost, když na něj v mapě pořád naráží i kačeři od Mechova.

krejcarci: premium jsi, tak si nastav proste Ingore list a obtezovat te nebude.

PaWcz: naprosto vystizne, cheche :D:D:D

S474N: už se na ni těšíš co?

Ty se divně tváříš na obrázek a někdo se může divně tvářit na tvůj název téma, když straší všem na očích mezi aktivníma. Takže zklidni hormon.

Dík za tip ignore listem. Doposud jsem o té funkci nevěděl, zkusím to. Administrátore, tak název přejmenuj, snad tím zklidníš hormon. Název tématu jsem zvolil v afektu nad archivovanou keší. Nikoho kromě autora jsem tím urazit nechtěl.

Checheche, už se zase puberťáci smějou všem, komu se to nelíbí. Mně to taky vadí, ale ani nemám odvahu to napsat, aby se na mne všichni nesesypali eventuelně nezačali hledat kompromituijící fotky, jak už se tady stalo.
Sexuální zdrženlivost vede k úchylkám a tu svoji lízal vykřičel do celého světa. Asi se s tím budeme muset smířit.

bubbu:

http://www.geocaching.com/profile/?guid=2172c918-5f75-4e39-8312-20876ae903cd

Podle vseho mas taktez PM, takze mohu vedet, co tu resis? Nebo neumis kliknout na ten text "Ignore listing"?

No tak kdyby někdo dal do listingu fotky fotky na téma reprodukce, nebo nějakou velmi barvitou erotickou povídku, tak bych tomu chtěl rozumnět… Ale obrazec…sice je to praštěné,ale když se to někomu nelíbí, může dát ignore. Souhlasím s tím,že toto je zbytečné vlákno… Už zde jsou taková dokonce dvě jiná:-) Můj názor je,že pokud taková recese nepřekročí nechutnou mez, je akceptovatelná a rád se zasměju.
P.S. Malé děti z toho nepoznají co to je, pokud jim to někdo předtím neřekl:-)

Já umím kliknout na ignore a naštěstí je to od nás docela daleko, ale tady mluvím o tom, že se mi to nelíbí jako součást téhle rodinné alternativní hry.

1. To, ze nekdo zrusi svou kes kvuli jine kesi 125km daleko, mi pripadne ponekud prepjate afektovane … mezi nama, kdyz mi padl zrak na nazev Kluk Bukacek, vyvolalo to ve mne docela jine asociace, nez ze jde o figurku ze dreva … ale budiz

2. Plne Te, starostlivy taato, chapu a zcela zive si dovedu predstavit napjate dusnou atmosferu vasi domacnosti pote, co se dcera podivne zatvarila nad kosoctvercem, ktery uz TED, kdyz se vyviji v mladou zenu, tak necitlive ponizuje jeji zenstvi a budouci materstvi. Nevydral se nahodou z hrdla Tve manzelky bolestny sten ? Neupustila hrnek s napisem Starbucks na zem a nevystrikla nahodou lahodna kava ve zpomalenem zaberu ? Byli jste cela rodina uz u psychologa ? Popremyslej o tom, ale vazne !

Mozna by nebylo od veci, kdybyste jako rodina drzeli kazdou noc vigilii, drzeli se za ruce a rikali si navzajem: I love you! I love you, too, dad/mom, dokud nekdo nevypali napalmem to dablovo znameni z povrchu zeme a vsech map na celem svete !

Drzim Ti, chlape, a cele vasi rodine palce a prosim Te: jakmile se zase dcera, nebo manzelka divne zatvari, ihned nam to tady nareportuj! Slib nam to vsem! Just keep us informed!

Pokud by sis o tom chtel popovidat i se spravnejma chlapama z GC.COM, urcite by sla domluvit nejaka talk show s Larry Kingem … Hm ?

A nedá se ten ignore listing použít nějak hromadně? Jako přebrat ignore listing od někoho podobně uvažujícího? Tuhle funkci bych fakt ocenil, zvlášť když občas ulovíme různý nechutnosti i nechtěně.

Geodaxxi, ty si asi nepostřehl, co byl smysl sdělení. Urážka jiného a troufám si tvrdit kvalitnějšího kačera, který začal postrádat smysl hry stejně jako já. Ty si ho asi zřejmě naopak právě našel, tudíž ti přeji při takovém lovu hodně štěstí.

Jo a abych zbytečně nejitřil už téměř zapomenuté emoce, abych nedával prostor pro další zbytečné urážky a právě jako ochranu proti podobným příspěvkům od Geodaxxe tohle téma raději zamykám.

Zdravím ownera Bukáčka a ostatní slušné kačery.

Boze uz zas… moje osmileta dcera s tim nemela jedinej problem, z terenu to totiz fakt nepoznate a jak nekdo psal, pridelejte k tomu dalsi a zmente ten tvar kdyz vas to tak stve, ale nechte uz to spat… a btw… byl puvodne ass_licker, jestli se nepletu…