25 keší za 5$

To je jedna keš v přepočtu za 3.50 Kč a to mi přijde velice solidní. Kde kupujete vy? Navíc nabízí opravdu full service.

link

co to je za kravinu ?

:D:D:D Tááák se podniká :D:D:D

Zapíšem vás do prvých 25 keší čo odteraz nájdem za 10€!

:D:D:D já kupuju raději hmatatelný věci, třeba pivo v hospodě. Kdo to chce, at si to koupí, pro mě, za mě, může si pak klidně nad těma bodama na monitoru honit i šulína :D:D:D

MaLuPeS: jaka ptakovina, proste byznys. Dej 5 babek a borec najde 25 kesi a zaloguje tam tvou prezdivku.:wink:

A ja jak blbec objizdim cele Spojene staty. Za 255 dolaru jsem to mohl mit vsechno z tepla domova.:D:D

ja tomu rozumel o co jde, jen mi unikl smysl te hry pro cloveka ktery za to zaplati. Tim padem uz neni treba GPSka, ale pouze platebni karta.

Cemu se divis, jak psal S474N - prostej obchod, jako kazdej jinej. Vem si treba sport, myslis, ze vyhraje treba Sparta proto, ze je nejlepsi?? Nikoli, vyhraje proto, ze ma nejvic prachu. Sezen vetsi balik penez nez ma Sparta a ligu vyhraje treba FC Dolni Loucky … :smiley:

náhodou malokterý koníček je placený :slight_smile:

stale mi unika smysl toho obchodu, u fotbalu je to o penezich protoze vydelaji penize (reklama apod.), ale u geocachingu ?

Lovci bodů udělají pro bod všechno :slight_smile:
takže smysl je v tom nahnat co nejvíc bodů. když si může někdo zalogovat rakouský powertrail když ho tam jeho partnerka zapíše a on si v klidu kešuje doma anebo má někdo zalogovaný všechny americký virtualky tak proč ne? ať si to každej hraje po svým.mě to nijak neubližuje.

Pekne jsou i ostatni petidolarove nabidky v tehle sekci Fun and Bizarre, nejvic se mi libila tahle (vesteni z karet navrzenych silenym Abdulem Alhazredem, at jste bytost amorfni, zelatinova, s chapadly, nebo pouhy smrtelnik). A ma jednu i kladnou referenci!
Ale nedivil bych se, kdyby tu prodejce nalezu nasel nejake seriozni kupce.

Že by už nejen prostitutky a vědci byli placeni za to, co jim činí potěšení?

Morálně pochybné hledisko ponechme stranou. Mně hlavně uniká smysl toho byznysu z hlediska "dodavatelské firmy". I při extrémně optimistickém odhadu, že bude mít zrovna po ruce powertrail a logovat ho rychlostí těch 25 keší za hodinu, vychází z toho celkem ubohý hodinový příjem, a to ještě hrubý. Ve skutečnosti pochybuju, že by si tím reálně přivydělal víc jak dolar na hodinu. Možná je v Kalifornii benzín lacinější jak tady, ale stejně mi přijde takové "podnikání" jako krmení slona čajovou lžičkou.

Pro představu, já když kešuju, považuju za úspěch, pokud se jen v přímých výdajích na dopravu dostanu na průměr kolem 10 Kč/kus. Je tedy nabízená cena opravdu extrémně výhodná.

Kdyz sezene 50 kaceru, ktere zaloguje naraz…

Já bych to bral na Plzeňský a Pardubický otazníky…

No jestli bydli v Nevade a zaloguje 50 kacerum E.T. Highway (kolem 1000 kesi). Tak ma pak za jednoho 200 dolaru. Udelat to pro 50 kaceru, tak uz je to velmi solidni byznys. :D:D Teda ted me napadlo, jestli misto navratu do CR se nemam prestehovat do Nevady a neotevrit si tam zivnost. :D:D

Není. I když počítám pouhých pět vteřin na zalogování jednoho jakokačera, stráví tím tolik času, že se mu to nebude rentovat. To by totiž znamenalo přes dvě další minuty navíc na jednu každou keš. Zkrátka buďto je to podnik nevýnosný nebo slibuje nemožné.

Skladaci Trodat razitko - moc pekny pomocnik na skupinove odlovy powertrailu. Pro tento pripad je tez idealni.

Tak to tedy nevim, jak to pocitas. Ja pocitam, ze kdyz se treba zameris na E.T. Highway, tak za zalogovani 50 kaceru na 1000 keskach ziskas 10000 dolaru. I kdyby jen pro 5 kaceru, tak je to porad 1000 dolaru, coz je rentabilni, kdyz natankovani plne nadrze tu vyjde tak na 30-50 dolaru (podle velikosti nadrze).

Samozrejme vse je jen teoretizovani, pac zalezi na poptavce.