28.6. Z LBC do Teplic a zpět

V uvedený datum pojedu opět služebně do Teplic. Pokud si tedy někdo, kdo nemusí do práce ani školy a je zdravý;), chce zajet zdarma zakešovat do Teplic, ať mě pošle mail.
Předpokládané časy: Vyrážím v 6:00 z Liberce tak, abych byl v cca 8 hodin v Teplicích. Pak si můžeš do cca 17:00 (to je nejpozdější čas) lovit a dělat, co budeš chtít. Cestou nazpět vezmeme nějaké keše cestou, ale nejpozdější návrat je 21 hod (spíše ale 20 hod, budu toho mít večer už asi dost).
Požadované protiplnění: No nějaké postupy na luštění těžších mysterek by se určitě hodily:D. Minimálně však vyprávět zábavné historky a jinak udržovat řidiče v bdělosti:). Zakázáno je kouřit a klimbat.:wink:
Upozornění: níže uvedené příspěvky s datem starším než 1.5. se týkají cesty, kterou jsem již absolvoval s Trotakem.

Do prace nemusim, a zdravy budu od pondelka :slight_smile: Zadarmo ? Moje oblibena cena B):wink: Do Teplic ? Uplne nej misto to sice neni, ale dobra. A protiplneni ? Jeste budes litovat, az te budou brnet usi :wink:

Takze ja jedu …

akorát na zpáteční cestu Vám můžu doporučit do Děčína horem. spousta keší kapličky ústecka, památné stromy, Parádní výhledy, byl jsem tam předevčírem a fakt moc hezké jaro.

Smazáno pro neaktuálnost.

Takže další služební cesta do Teplic. Přidá se někdo?

Vím že je to narychlo, ale jestli má někdo zájem můžu ho zítra vzít. Možná bude dřívější návrat (z Teplic 15-16hod).

Takže zítra další výprava do Teplic.

Žádný Liberečák si nechce odlovit novou serii?

Jel bych, ale zakerny kapitalista nedovoli. Ale od stredy mam 20 dni dovoleny :wink:

Tak někdy mezi 11-15.7. bych měl asi zase jet. Tak to třeba vyjde.