Kdy by měl čas a náladu, tak v úterý 28. 7. ve 20:00 je v plánu lov keší:
[cache]GC1P1QE[/cache], [cache]GCRCKV[/cache], [cache]GC1VK6V[/cache], [cache]GC1W258[/cache]
Sraz na úvodních souřadnicích Arbesova náměstí [cache]GC1P1QE[/cache]
Kdy by měl čas a náladu, tak v úterý 28. 7. ve 20:00 je v plánu lov keší:
[cache]GC1P1QE[/cache], [cache]GCRCKV[/cache], [cache]GC1VK6V[/cache], [cache]GC1W258[/cache]
Sraz na úvodních souřadnicích Arbesova náměstí [cache]GC1P1QE[/cache]
To vypada zajimave. Na jak dlouho to odhadujes?
Náladu bych měl, čas si zkusím najít.
Alespoň mě to donutilo spočítat Arbesovo náměstí. Takže bych přišel.
Ze by? ![]()
že by? ![]()
Zadne "ze by" - proste prijdte. Radi vas vsechny zase uvidime.
Ja se teda hlasim. Muze do te zahrady pes nebo ne?
v zahradě sme byli v sobotu:)takže se nehlásím:)
Ja mam zahradu i letohradek odlovenou, ale na ty dve dalsi bych se mozna pridal, pokud mi to vyjde. Nechtel by nekdo pak pokracovat jeste nekam dal, treba na nejakou nocni kes?
Pekna sada kesek a prijemna skupina lovcu! tak to se budu snazit vse zaridit tak, abych mohl dorazit (a mozna i tymem)
Tak to vypadá, že půjde super parta…
Jinak zopakuji, že sraz je zítra v 20:00 na úvodních souřadnicích Arbesova náměstí [cache]GC1P1QE[/cache].
Jinak viděl bych to, že by se mohlo keškovat cca. do 22:30 až 23:00 ![]()
Vypadá to na prima akci, takže pokud nenastanou nečekané události typu "noční" v práci, tak určitě dorazím i se svými oblíbenými CéWéGéčky ![]()
Pokud vam nebude vadit sel bych s vami nejake to CWG vemu sebbou
Vyborne - uz se tesim. Ale tentokrat se to opravdu nesmi pretahnout pres pulnoc ![]()
To bych taky rád, další den brzo do práce a k nám jezdí busy jen do půlnoci ![]()
Předpokládám že dorazím, weri mám pro Tebe slíbenou výměnu více cwg, vezmeš je pls s sebou? A pro další zájemce vezmu také pár kousků a na discover GC ![]()
Ještě že nejsi sklerotik jako já, já na to zapomněl jako na smrt… vezmu všechna duplicitní kolečka a nějak se dohodneme ![]()
Podíval jsem se, co je to na Arbesáku za cache, za půl minuty vyluštil, takže asi přijdu taky
(a se mnou CWG a Trackables).
Takze doufam, ze dnesni akce plati - i kdyz to venku s pocasim vypada vselijak…
Já s tím počítám. Jenom si nejsem jistej parkováním, tak raději nechám auto doma a IDOS mi spočítal příjezd přesně na 19:59. Takže na mně když tak chviličku počkejte.
P.S. je mi naprosto jasné, že s okamžikem odeslání tohoto příspěvku se obloha zatáhne a ve 20:01 nad keší začne pršet. Což mě nemůže odradit :).