28. října 2009 za 149 s ČD na celý den

Plánujete na státní svátek 28.10. odlov někde daleko mimo HC? Pak čtěte!

Ač nechci lobovat, musím velevážené kačerstvo upozornit na promo akci Českých drah a LIDLu nzvanou "ČD Net Lidl – celodenní síťová jízdenka", za 150ti korunu s českými drahami po celé republice a po celý den.
Jestli máte vyhlídnutou kešulku mimo své HC tak státní svátek je jak dělaný na výlet. Podrobné info se dočtete na stránkách českých drah http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=87694 .
Já osobně už teď začínám plánovat výlet na druhý konec republiky a zkusím se svézt pendolínem.

Vypadá to dobře..že bych se také někam koukl?

S pendolinem počítej ještě si zaplatit místenku 80Kč pokud máš in kartu a 200Kč pokud ne.Pokud je to jinak, tak mě opravte…:wink:

Skoda, v tu dobu kesuji v New Orleans.

Jen aby to nebylo jako minulý pátek… Za 150 Kč 2+3 lidé kamkoli. Ale JEN OSOBÁKEM A SPĚŠŇÁKEM :frowning: Koho by napadlo, že těch pár kiláčků z Bakova na Doksy pojede motoráček, avšak deklarovaný coby RYCHLÍK!

ČD … čekej dlouho
ČSD … čekej strašně dlouho

:smiley:

LIDL ignoruju od tý doby co káceli stromy aby na ně byl dobrý výhled :@. Takže pojedu autem :p.

LIDL a ČD? To zni jako spojeni dvou maximalne shitoznich znacek - a co z takoveho spojeni muze vzniknout? Nevim, ale nabidky ani jedne ctene spolecnosti nevyuziju. B)

Navic - 150 je to na osobu, kdyz narves do auta 4 lidi, tak za 6 kilo s TDi ujedu kolem 400 km. 400 km vlakem? Nein, danke. :wink:

To káceli, aby dostali do hlavního zpravodajství zmínku o novém Lidlu …
Ale je fakt - je to drahá nabídka, maximálně zvážím tu Ostravu :slight_smile:

Napřed mi ta nabídka přišla úplně super. Jsem nemotorizovaná a tak se mi taková akční cena zalíbila.
Začala jsem hledat různé vhodné cíle, kam by se fakt vyplatilo zajet a zjistila dvě věci:

1. do bližších cílů by to sice s touto jízdenkou vyšlo levněji než obvykle, ale autobus vyjde stále ještě levněji a navíc oproti osobáku (rychlíky u nás nestaví) je i podstatně rychlejší.
  2. Cestovat cca 100 km s ČD pro mě (tedy z místa kde bydlím) představuje strávit ve vlaku 4-5 hodin. To samé na cestu zpátky. Opět se vpodstatě kamkoliv dostanu autobusem minimálně o polovinu rychleji, mnohdy i s menším počtem přestupů než u ČD.

Když to sečtu strávit ve vlaku 10 hodin abych mohla někde "daleko" 3 hodiny kešovat… Nabídku nevyužiju.

Čím to je, že vždycky tolik lidí tu má obscedantní potřebu sdělit svému okolí názor, že ČD jsou fuj a že on pojede autem? :wink: Zejména ten logický skok "Lidl kácí stromy a proto pojedu autem" mně opravdu dostal…mmch kvůli autům padlo v Česku mnohem více stromů než kvůli Lidlu (viz ta infantilní kampaň Stromy zabíjejí)

Ne, na vandr jedině vlakem! V autobuse nelze hrát na kytaru a pít rum nebo pivo, neboť řidiči jsou vesměs protivná indivuda, též Vás často vykáží s druhým psem na mráz. Autem? To je blbina. Je to sice nejlevnější řešení pro >2 lidi, ale ten diskomfort, že je nutno se vrátit zpět do výchozího bodu, mě nebaví. Na kole se vandrovat nedá. Ještě zkoušíme variantu jít pěšky od pražské konečné MHD, to se zdá být velmi povedenou taškařicí. Občas dojdeme do České Lípy, Teplic, Přelouče, Zbiroha, Skryjí … všechno se má zkusit :slight_smile:

Platí to TAM i ZPET?

Ano, prostě celý den, kam si umaneš.