tak na jezdce
Nedáme jezdce?
Případně bych se taky připojil ![]()
Se mnou počítejte, ať se jde kamkoliv…![]()
Co jít na WIG [cache]GC1DBAD[/cache] Za Sarkou s baterkou. Nebo už to všichni máte?
máme… teda většina má…
Mám
Což takhle Dejvice (usedlosti, kapličky) nebo Suchdol (Los … multiny)?
Za Šárkou s baterkou mám, usedlosti a kaplicky mám taky, no a ten Suchdol mám z větší části taky. Já bych vybral nějakou jinou část Prahy, sem chodíme pořád a máme to tu už docela vylovený. Kouknu do mapy…
Tak já bych zajelbuď na Zličín nebo do Horních Počernic, obzvlášť v těch Počernicích toho je docela dost.
Zličín: GC17MXA, GC18TQZ, GCYG48, GC1A5BE
Horní Počernice: GCZHW5, GCQR3A, GC1ACQ4, GC1B3A3, GC1ABV9, GCYZ3Y
No a nebo by mohla být zajímavá tato cache GC12HYY a vzali byjsme co bude po cestě…
Ahoj jsem pro Zličín, pole neorane…![]()
Tose mi líbí, to je na správné straně Prahy…
Jsem radši spíš pro Zličín, protože: GCYZ3Y, GCZHW5 a GCQR3A už mam a GC1ACQ4, GC1B3A3 a GC1ABV9 jsou pro změnu moje ![]()
ja bych byl pro… mas zebrik? ![]()
Dp.man doveze smartem nebo tramvají žebřík ![]()
A potom bychom k tomu mohly dát [cache]GC10HT9[/cache],[cache]GC12G8B[/cache], [cache]GC1FMFH[/cache] a [cache]GCREV2[/cache]
tak tedy ja bych byla pro ty jezdce a nasledne vyloveni Podoli. Vzhledem k mirne nemoci v nasem tymu se nam moc daleko nechce. Sice to tentokrat nebude pro geopejskare,ale radi se tam tech ikonek na mape zbavime.
Hele ty jezdci, co je to za waypoit? Nemůžu to nikde najít, neni to PM only?
Brabenecz napsal/a:
jo je to PM only, ale kdyz pujdes s PM, tak si to pak zalogovat muzes, ja to jeste odlovene nemam, takze bych si pro to taky zasel
kdy a kde je sraz tedy?
Brabenecz napsal/a:
tohle jsou jezdci … [cache]GC136TA[/cache]
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=5ef6d5f0-9612-4c76-914d-7afa62a9e702
energit napsal/a: kdy a kde je sraz tedy?
az nekdo rekne ze bude zebrik, tak predpokladam ze ve 20.00 na miste ![]()
nechci vypadat jako ignorant, ale ve 20 kde?