Pěkně v předstihu si poznačte 28. - 30. 3. 2008 do svých diářů jako termín dalšího Geo-aprílu. Předchozí byly "Vyhánění Morany" GCTT5T v Jizerských horách a "Zde Orel..." GC10CYK v Krkonoších. Tentokrát se event bude jmenovat "Krajinou děsnou v širé pustině" a bude na Broumovsku.
Listing bude publikován koncem září a od 1.10. se budou přijímat přihlášky sedmičlenných týmů (podmínkou bude účast alespoň 2 stařešinů - nad 35 let a dvou amazonek v každé týmu) i jednotlivých kačerů (ze kterých bude dán dohromady tým) nebo budou pomáhat či jen zevlovat. Kapacita ubytování, krajiny i naše je omezená, takže do programu bude přijat jen limitovaný počet týmů - zatím uvažujeme o šesti.
Pro event bude připravena legenda fabulovaná na základě několika zmínek o Slavníkovcích. Součástí programu bude i odlov 15 - 25 nových kešek (některé z nich multiny), které budou veřejně publikované až po eventu. Pomoc při přípravě přislíbil H+ a v&f family, ještě by se hodil někdo přímo z Broumovska (nebo Policska či Náchodska) - ozvěte se mi, prosím, přes GC.com.
Teda nemám nic proti rozmanitosti týmů, ale ta formulace o stařešinách, to teda bylo fakt necitlivé. Já se tedy na svých 30+ (a pár přes uvažovaný limit) cítím v dobré Geokondici, tak bacha!! Abysme neudělali super stařešinské družstvo, nesehnali dvě vyzrálejší amazonky a nestrčili ty papírově mladší do kapsy!!! Jinak jsem pro, termín si píšu a kdybyste měli někdo zájem do týmu o vtipného, mírně tukem prorostlého Stanleye, tak jsem Vám k dispozici.
Už jen necelé tři měsíce [:D] nás dělí od publikování listingu další edice eventu Geo-apríl / "Krajinou děsnou v širé pustině".<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Bude se konat 28. - 30. 3. 2008 na Broumovsku. Od 1.10.2007 se budou přijímat přihlášky sedmičlenných smíšených týmů (minimální věk dvou stařešinů v týmu upravujeme nad 45 let).
Kapacita ubytování je omezená, takže uvažujeme o účasti tak sedmi týmů - loveckých družin (z toho jeden bude rezervován pro slezské kaczery).
Pro event bude připravena legenda fabulovaná na základě několika zmínek o Slavníkovcích.
Jména družin budou:
Spytimírova
Pobraslavova
Bořejova
Čáslavova
Soběborova
Vojtěchova
Bołeslawowa
Hlavní program bude v sobotu, ale je nutné přijet již v pátek k večeru a i na neděli bude něco zajímavého připraveno.