3.ročník GeoBurčáku se uskuteční 28.září 2007 (pátek – svátek sv.Václava) ve vinném sklepě v obci Zaječí. Jednotná cena 300,- Kč zahrnuje večeři, víno (burčák) bez omezení, minerálku, ochutnávku vín a pronájem zařízení. V případě zájmu by bylo možno přiobjednat studené mísy v hodnotě 50 Kč na osobu. Individuálně lze zakoupit kávu, domácí klobásy, uzené a pod. Bude možnost zakoupení vína a burčáku s sebou. Kapacita zařízení je cca 50 osob, což znamená, že v případě většího zájmu bude rozhodovat pořadí přihlášek.
Objednávka bude s majitele upřesněna podle požadavků účastníků, proto jsem založil s dostatečným předstihem toto vlákno. Vzhledem k období dovolených, nebudu možná schopen vždy reagovat bezprostředně. Nicméně budeme při přípravě akce respektovat Vaše názory a požadavky.
Listing eventu bude publikován asi v polovině prázdnin. V předstihu uvádím možnost ubytování v nejbližších campech :
Přihlašování bude samozřejmě formou will attend do listingu. Toto
vlákno bylo založeno jako diskusní,abychom se mohli pokusit splnit Vaše
přání a návrhy. Současně může být i signálem zájmu o tuto akci.
Já rozhodně přijedu. Loňský GeoBurčák byl můj první event, to jsem skoro nikoho neznal a bylo to super. Letos to bude ještě lepší, protože půlku lidí už budu znát, bude sranda [:)]
Ahoj, ahoj[;)]Tak ja bych se asi prijel podivat taky pokud budu zrovna na Morave (ted to jeste bohuzel nevim jiste[:(]). Pravdepodobne bych prijel na kole takze bych neopovrhl veceri, ale s tou degustaci bych to nemohl moc prehanet, ale pokecal bych rad-proste bude-li cas tak velmi rad dorazim na kole z Valtic[H]
Mozna predcasny dotazek, ale v kolik by jsi planoval zhruba zacatek eventiku?
Co jsi nám to Honzo udělal. V diáři si už od zveřejnění na wiki blokuji datum 29.9. a ono to bude 28., ojoj smůla to máme rodinou akci. Takže za rok? [:'(]
Tak takovou akci si nemohu nechat ujít. Přijedu na event + celý víkend. Mám zde několik nedořešených kousků, z jara. Vezmu si kolo a projedu vše dostupné. Tak se připojte, kdo rádi jezdíte na kole.
Díky za první odezvy na pořádání 3.ročníku GeoBurčáku a odpovídám na
připomínky. K situaci z loňského roku by nemělo dojít. Jídlo bude
připravováno na místě podle skutečného stavu přítomných.
Samozřejmě budu majitelům počet upřesňovat podle přihlášek, aby
věděli s čím mohou počítat. Prosím všechny geokolegy, aby svou účast
přihlašovali závazně. Souřadnice nemohu zatím zveřejnit, neboť jsem
sklep dosud nezaměřil. V nejbližších dnech se to pokusím napravit.
Nicméně jak jsem uvedl, jedná se o obec Zaječí (okr.Břeclav). Event je
smluven na dobu od 18:00 do 2:00 hod. Tolik k zatím uvedeným
příspěvkům. Jakmile se objeví další, budu reagovat. Vzhledem k času
dovolených se může stát, že nebudu mít občas možnost dostat se na net,
ale odpovím vždy okamžitě, jakmile to bude možné.
Jé vínko, že bych se taky stavil ?
Sice to mám z ruky, ale cestou vzít pár kešek a hned je důvod navíc
No jestli mě to vyjde tak se tam ukážu, ale nic neslibuju, snad nebudu v práci
Doufám, že se nebudu mít žádný koncert a budu se moct zúčastnit. Proto se zatím nehlásím. RaptorTeam je na tom podobně. Chtějí se zúčastnit a čekají na zpřesnění termínu dovolené.