3.ročník GeoBurčáku

3.ročník GeoBurčáku se uskuteční 28.září 2007 (pátek – svátek sv.Václava) ve vinném sklepě v obci Zaječí. Jednotná cena 300,- Kč zahrnuje večeři, víno (burčák) bez omezení, minerálku, ochutnávku vín a pronájem zařízení. V případě zájmu by bylo možno přiobjednat  studené mísy v hodnotě 50 Kč na osobu. Individuálně  lze zakoupit kávu, domácí klobásy, uzené a pod. Bude možnost zakoupení vína a burčáku s sebou. Kapacita zařízení je cca 50 osob, což znamená, že v případě většího zájmu bude rozhodovat pořadí přihlášek.

Objednávka bude s majitele upřesněna podle požadavků účastníků, proto jsem založil s dostatečným předstihem toto vlákno. Vzhledem k období dovolených, nebudu možná schopen vždy reagovat bezprostředně. Nicméně  budeme při přípravě akce respektovat Vaše názory a požadavky.

Listing eventu bude publikován asi v polovině prázdnin. V předstihu uvádím možnost ubytování v nejbližších campech :

- Camp Pálava                 -   www.novémlýny.cz/

- Camp Mars                    -   www.volny.cz/kempmars/

- Unicamp Nové Mlýny   -   www.unicamp.cz/home.htm

Zdravim Honzo, uz se tesim na dalsi rocnik teto vydarene akce, prosimte jen dotaz

, to se mam prihlasit sem nebo pockat na listing?

Adam

Přihlašování bude samozřejmě formou will attend do listingu. Toto
vlákno bylo založeno jako diskusní,abychom se mohli pokusit splnit Vaše
přání a návrhy. Současně může být i signálem zájmu o tuto akci.

Já rozhodně přijedu. Loňský GeoBurčák byl můj první event, to jsem skoro nikoho neznal a bylo to super. Letos to bude ještě lepší, protože půlku lidí už budu znát, bude sranda [:)]

Ahoj, ahoj[;)]Tak ja bych se asi prijel podivat taky pokud budu zrovna na Morave (ted to jeste bohuzel nevim jiste[:(]). Pravdepodobne bych prijel na kole takze bych neopovrhl veceri, ale s tou degustaci bych to nemohl moc prehanet, ale pokecal bych rad-proste bude-li cas tak velmi rad dorazim na kole z Valtic[H]

Mozna predcasny dotazek, ale v kolik by jsi planoval zhruba zacatek eventiku? 

Jestli to bude aspoň tak dobré jako loni, tak není potřeba víc řešit, nechceš dopředu uvést souřadnice aspoň zde, jen tak pro orientaci ?

Přijedu rád Honzíku

Co jsi nám to Honzo udělal. V diáři si už od zveřejnění na wiki blokuji datum 29.9. a ono to bude 28., ojoj smůla to máme rodinou akci. Takže za rok? [:'(]

Tak takovou akci si nemohu nechat ujít. Přijedu na event + celý víkend. Mám zde několik nedořešených kousků, z jara. Vezmu si kolo a projedu vše dostupné. Tak se připojte, kdo rádi jezdíte na kole.

NadaK2

Předloni jsem byl, loni bohužel ne, tak bych to rád zase letos napravil… Akce to byla fajn!

Díky za první odezvy na pořádání 3.ročníku GeoBurčáku a odpovídám na
připomínky. K situaci z loňského roku by nemělo dojít. Jídlo bude
připravováno na místě  podle skutečného stavu přítomných.
Samozřejmě  budu majitelům počet upřesňovat podle přihlášek, aby
věděli s čím mohou počítat. Prosím všechny geokolegy, aby svou účast
přihlašovali závazně. Souřadnice nemohu zatím zveřejnit, neboť jsem
sklep dosud nezaměřil. V nejbližších dnech se to pokusím napravit.
Nicméně jak jsem uvedl, jedná se o obec Zaječí (okr.Břeclav). Event je
smluven na dobu od 18:00 do 2:00 hod. Tolik k zatím uvedeným
příspěvkům. Jakmile se objeví další, budu reagovat. Vzhledem k času
dovolených se může stát, že nebudu mít občas možnost dostat se na net,
ale odpovím vždy okamžitě, jakmile to bude možné.  

Tak ja se zavazne hlasim uz ted[:D]Prijedu hned na zacatek,hodim rec,zbastim neco dobreho,dam nejakou sklenicku a pak zase hura na kole domu[;)]

Jé vínko, že bych se taky stavil ? :wink:
Sice to mám z ruky, ale cestou vzít pár kešek a hned je důvod navíc :slight_smile:
No jestli mě to vyjde tak se tam ukážu, ale nic neslibuju, snad nebudu v práci :frowning:

Doufám, že se nebudu mít žádný koncert a budu se moct zúčastnit. Proto se zatím nehlásím. RaptorTeam je na tom podobně. Chtějí se zúčastnit a čekají na zpřesnění termínu dovolené.