Dnes jsem dal k publikaci novou frýdeckomísteckou mysterku. Vznikla na počest zrušené 3.základní školy.
Mysterka je matematicko-fyzikální, takže žádné blbé šifry nečekejte. Těšte se na limity, integrály, faktoriály a podobné zvěrstva, které nám ztrpčovaly život na fakultě…
Obtížnost 4+ snad odpovídá, ale někteří borci to určitě ohodnotí tak max na 3*
a komu tim prospejete? … B)
Zas jedna, co půjde na ignore list.
OMG nějak furt nechápu, proč chce někdo z geocachingu udělat matematicko-fyzikální-chemickou olympiádu
Ještě že takový skvost není v mém rajonu… ignore list to jistí.
Překvapivě mi moc nevadí, ač podobné nemusím.
Ale asi se tam nedostanu.
Ti chytřejší to stejně počítat nebudou… ![]()
Jo, to je druhá věc, proč už nedělám mysterky. ![]()
A to je na GC to krásné. Svoboda volby. Když na to nemám tak to férově přiznám. My taky automaticky některé šifry hážeme do koše, protože nám to prostě nedocvakne.
A s tou matfyz olympiádou je to teda zcestná myšlenka, co pak říct na kešku někde na skále… to asi někdo chce z geocachingu udělat horolezecké cvičení…:D:D:D
V podstatě je to úplně stejné, někdo raději vypočítá pár příkladů, nebo rozlouskne šifru někdo zase raději vyleze na 5*skálu…
Každý má právo volby. B)
Skvělý nápad na mysterku…určitě spoustu lidí potěší…já sám jsem vždycky "limity, integrály, faktoriály a podobné zvěrstva" miloval.
Akorát jsem nějak nepochopil proč kvůli založení takovéto tématicky mimořádně "zajímavé" kešky vzniklo toto vlákno…
vlákno je v upozorněních, takže jsem chtel upozornit na tuto krásnou krabku. myslím tím její fyzické provedení. ne všichni jsou PM a nové kešky jim chodí na mobil…B)
no jen se pochval ![]()
Musím se přiznat, že mi nějaké limity a integrály nikdy nepřirostly k srdci, ale jak tu již bylo napsáno, v této krásné hře si každý může vybrat co, co ho bude zajímat… jestli matematická mysterka nebo tradička na skále.
S tímto vláknem mám ale jiný problém. Proč dělat reklamu na keš, když ještě není publikována? Podle mého to moc nemá smysl, když si člověk nemůže kliknout na odkaz a hned se podívat na kešku. To se tu pak místo diskuze nad konkrétním listingem mlátí prázdná sláma… pokud tedy mohu mluvit za sebe, mysterky s limitami klidně, reklamu na ně taky, ale až po publikaci:)
Pekne, moc pekne… Jeste ze to tak daleko ![]()
[cache]GC2KNKZ[/cache]
Díky za odkaz, aspoň se budu moci podívat, o čem se tu diskutuje.
Mě dost iritovala úvodní věta "Dnes jsem dal k publikaci". To že se o eventech mluví již před publikací, to docela chápu. Je to z důvodu zablokování termínu v kalendáři, ale předpublikační reklama na keše, to už jde mimo mě…
weri napsal/a:
…Proč dělat reklamu na keš, když ještě není publikována? …
Proč dělat reklamu na keš obecně?
Jeden by řekl, že když jde o základní školu, tak k vyřešení postačí matematické dovednosti ze ZŠ, a ne z výšky ![]()
Hyger napsal/a:
Jeden by řekl, že když jde o základní školu, tak k vyřešení postačí matematické dovednosti ze ZŠ, a ne z výšky
Asi dobrej oddíl.
Třeba to tam učili. ![]()
Je to hovadina, nazvat kes podle toho co se na zakladce vubec neuci - nevim nevim, proc proboha??A to mi to nedela problem spocitat, ale proc bych to delal..
martinek napsal/a:
… ale proc bych to delal..
abys me pak mohl dat souradnice, prece!
golici napsal/a:
…myslím tím její fyzické provedení…
cicham, cicham..tady neco smrdi
golici napsal/a:
A s tou matfyz olympiádou je to teda zcestná myšlenka, co pak říct na kešku někde na skále… to asi někdo chce z geocachingu udělat horolezecké cvičení…:D:D:D
)
aspon te minimalne vytahne ven do prirody, ne do smradu mesta..
Juchů..to je zase dneska nálada:-D