3.ZŠ Palackého F-M

Dnes jsem dal k publikaci novou frýdeckomísteckou mysterku. Vznikla na počest zrušené 3.základní školy.
Mysterka je matematicko-fyzikální, takže žádné blbé šifry nečekejte. Těšte se na limity, integrály, faktoriály a podobné zvěrstva, které nám ztrpčovaly život na fakultě…
Obtížnost 4+ snad odpovídá, ale někteří borci to určitě ohodnotí tak max na 3*

a komu tim prospejete? … B)

Zas jedna, co půjde na ignore list.

OMG nějak furt nechápu, proč chce někdo z geocachingu udělat matematicko-fyzikální-chemickou olympiádu :frowning: Ještě že takový skvost není v mém rajonu… ignore list to jistí.

Překvapivě mi moc nevadí, ač podobné nemusím. :slight_smile: Ale asi se tam nedostanu.

Ti chytřejší to stejně počítat nebudou… :slight_smile:

Jo, to je druhá věc, proč už nedělám mysterky. :smiley:

A to je na GC to krásné. Svoboda volby. Když na to nemám tak to férově přiznám. My taky automaticky některé šifry hážeme do koše, protože nám to prostě nedocvakne.

A s tou matfyz olympiádou je to teda zcestná myšlenka, co pak říct na kešku někde na skále… to asi někdo chce z geocachingu udělat horolezecké cvičení…:D:D:D

V podstatě je to úplně stejné, někdo raději vypočítá pár příkladů, nebo rozlouskne šifru někdo zase raději vyleze na 5*skálu…

Každý má právo volby. B)

Skvělý nápad na mysterku…určitě spoustu lidí potěší…já sám jsem vždycky "limity, integrály, faktoriály a podobné zvěrstva" miloval.
Akorát jsem nějak nepochopil proč kvůli založení takovéto tématicky mimořádně "zajímavé" kešky vzniklo toto vlákno…

vlákno je v upozorněních, takže jsem chtel upozornit na tuto krásnou krabku. myslím tím její fyzické provedení. ne všichni jsou PM a nové kešky jim chodí na mobil…B)

no jen se pochval :smiley:

Musím se přiznat, že mi nějaké limity a integrály nikdy nepřirostly k srdci, ale jak tu již bylo napsáno, v této krásné hře si každý může vybrat co, co ho bude zajímat… jestli matematická mysterka nebo tradička na skále.
S tímto vláknem mám ale jiný problém. Proč dělat reklamu na keš, když ještě není publikována? Podle mého to moc nemá smysl, když si člověk nemůže kliknout na odkaz a hned se podívat na kešku. To se tu pak místo diskuze nad konkrétním listingem mlátí prázdná sláma… pokud tedy mohu mluvit za sebe, mysterky s limitami klidně, reklamu na ně taky, ale až po publikaci:)

Pekne, moc pekne… Jeste ze to tak daleko :slight_smile:

[cache]GC2KNKZ[/cache]

Díky za odkaz, aspoň se budu moci podívat, o čem se tu diskutuje.

Mě dost iritovala úvodní věta "Dnes jsem dal k publikaci". To že se o eventech mluví již před publikací, to docela chápu. Je to z důvodu zablokování termínu v kalendáři, ale předpublikační reklama na keše, to už jde mimo mě…

Proč dělat reklamu na keš obecně?

Jeden by řekl, že když jde o základní školu, tak k vyřešení postačí matematické dovednosti ze ZŠ, a ne z výšky :slight_smile:

Asi dobrej oddíl.
Třeba to tam učili. :smiley:

Je to hovadina, nazvat kes podle toho co se na zakladce vubec neuci - nevim nevim, proc proboha??A to mi to nedela problem spocitat, ale proc bych to delal..

abys me pak mohl dat souradnice, prece!

cicham, cicham..tady neco smrdi

aspon te minimalne vytahne ven do prirody, ne do smradu mesta..

Juchů..to je zase dneska nálada:-D