Měl by někdo chut vyrazit zítra v sobotu na víkendovou kešovačku do Madarska a Rakouska na tyto tři série? Jel bych z Prahy přees Brno, ale nechce se mi jet PWT v jednom.
[cache]GC2M52T[/cache]
[cache]GC2GJ58[/cache]
[cache]GC2G70K[/cache]
Telefon na mě je kdyžtak 602222282, tak se můžem domluvit.
hlavne si vem lano (nebo dva silny lidi), protoze tu T5 [cache]GC2MTFB[/cache], co nekdo srazil, aby mohl logovat a pak visela na dvoumetrovem javoru, mate uz zase pekne zpatky, kde odjakziva byla
(tedy za predpokladu, ze se zatim nestalo, ze nekdo opet nerozdejchal, ze ji neda, a zase kus stromu neodlomil :)) tak aby ti tam pak jedna nesvitila :D.
Takze rikas vzit si s sebou motorovku do auta, jo? Preci jen si clovek preci nebude kazit pohodovy kombajn nejakymi terennimi skopicinami, ne? ![]()
Jinak pro pripadne zajemce, jde o tento vikend - tedy 30.-31.7., ne 8., jak jsem omylem napsal do nazvu. ![]()
To je smutny, ze uz nemas zadny kamarady na kesovani - ale nas program je trosku jiny, takze se patrne nekde uvidi jenom nase razitka. ![]()
No je to takova hura akce na posledni chvili, kdy uz maji skoro vsichni program, tak to zkousim na foru. ![]()
Jinak samozrejme vim, ze jsem jeste staromodni, kdyz to chci fakt objet a nenechat se jen od nekoho do tech kesi orazitkovat, jak se to dnes uz dela. ![]()
Pokud by mel nekdo zajem se pridat, tak zmena. Bude to utery+streda 2.-3.8. Celkem asi 450 kesi.
zajímavé, ale program mi připadá moc nacpaný. Navíc QDW mám.
zdárec, zní to zajímavě
Jaká je finanční náročnost?
Ahoj všem,
také se chystáme do Maďarska začátkem příštího týdne. Možná by nebylo špatné se vydat ve větším počtu. Plánujeme odlovit SPT a Papa (a ? - dle času, možností a chuti).
Jsme tři a tři kola.
Vypadá to hodně zajímavě.
Zajímala by mě cenová náročnost.
Hardihood, Etigo: Počítám, že najedem tak něco okolo 1000 km, takže pokud pojedem mým autem, tak to bude něco okolo 3000 Kč. Předběžně jsme už dva, takže pokud se oba přidáte, pojedem ve čtyřech, takže na jednoho to bude přibližně 750. Idea je dát v úterý QDW, to je tak na 5 hodin a pak přejet na SPT, to bude tak 13 hodin. Je taky možost vyrazit už v pondělí večer a začít QDW o půlnoci a střihnout si tak i denní rekord. V úterý pak W, to je chodicí, asi 13 hodin za 60 bodů. Jestli a jak řešit nějak ubytování v Madarsku z uterý na středu, to se můžem domluvit už pak po telefonu. Pokud byste měli zájem, tak mi prosím zavolejte, at se pak už můžem přesněji domluvit.
Muzete vyrazit, na QDW mate 137 novych logbooku. ![]()
Jinak stihnout se to da i za 4 hodiny. ![]()
škoda že jsi to neplanoval driv minuly tyden mi skoncila delsi dovolena ![]()
Ahoj, dals to? Mně chybí W a nové dvě pwt v Budapešti, jel bys nebo někdo?