30-ti denní free PM

Ahoj,
četla jsem už na fóru diskuzi k nefungujícímu PM na měsíc, ale jsou to komentáře staré rok a půl a mnohé se mohlo změnit. Mám tedy dotaz:

Zaktivovala jsem PM přes oregona, všechno proběhlo dobře, oznámili mi, že PM je aktivován a nic se přitom nestalo. Bude to trvat, nebo se stala chyba. Před 2 měsíci na jiného garmina to fungovalo hned… Rady typu odhlásit nebo rozjet v jiném prohlížeči nepomohly…

Díky

Napíš mail s popisom tvojho problému na [email protected].

Tak jsem jim napsala.. Teď jde o to, jak dlouho jim bude trvat odepisování…

Poradil by někdo kam se píše kod na 30-ti denní premium?

TADY

dostal jsem kod od reviewra ale nemůžu najít kolonku kam ho zadat

Co tím myslíš, že jsi dostal kód od Reviewera? :o 30-ti denní bezplatné prémiové členství se aktivuje na základě nově zakoupeného GPS přístroje od Garminu pomocí sériového čísla.

Jj, tahle moznost existuje, precti si povidani na konci profilu.

Ou…tak o tomhle jsem vážně nevěděl :slight_smile: Díky :wink:

Při úklidu jsem našla asi tři lístečky na 1měsíční PM zdarma, které mi při loňském Maze podstrčil jeden dobrotivý pořadatel "pro kamarády" :D. Kdo je potřebujete, řekněte si, pošlu kód. Platnost do srpna 2015, funguje jen pro ty, kdo PM ještě nikdy nebyli.

Ještě dva...

Ještě dva...

Kdyby se ti nikdo neozval, tak je klidně pošli mně. Z MAZU jsem měl pár stovek kódů a už se to stihlo rozdat, doma mám jen dva a lidi si stále píší :(

Už jsou pryč.

Při údržbě své keše jsem v ní našla dalších několik lístečků s kódem na měsíční PM, má ještě někdo zájem? (do SZ, prosím)

Vyprodáno :D

Vyprodáno :D

Tak to já jsem si sehnal další, takže mám doma sloupeček kartiček asi 3 cm vysoký, takže můžete psát mně nebo můžete i přes facebook ČAGeo, který spravuje více lidí a tak vám budou kódy poslány dříve.