Měla jsem tu čest doprovodit v&f family na jejich jubilejní krabičku. Moc gratuluju ještě touto cestou a přeju do dalších stovek a tisícovek samé krásné kešky.
Když má někdo třígenerační team, to to přibývá. Gratulujeme celému teamu a těšíme se, že i nadále budeme v logbůcích po celé republice nacházet razítko V & F family.
Z Kutné Hory letí blahopřání do Lysé nad Labem. 3000 keší budeme asi lovit do konce života, je to neuvěřitelné číslo.
Ať vám to stále šlape.
Magdalenka, Jirka, Klárka a Lucka
I zpod Ještědu posíláme vééélikou gratulaci a na dalších lovech přejeme hodně štěstí a pohody!
No tak to je parada!! Byla to jen otazka kdy a kam nasmeruje Hillary svuj tym behem prazdnin k tehle mete. Rodino velka gratulace od Slajzu a Tucku - jste borci a koukejte slapat dal = PaBa mizi v zatacce.
Héézkýý… z Brna gratulace jak sviňa všem členům týmu ![]()
To je teda cislo! Pripojuju se s velkou gratulaci, at vam vsem kesovani prinasi porad tolik radosti jako doposud.
V&Faci - dost dobry! A kdyz najdete jeste par krabicek, tak se z vas urcite stanou i ostrileni borci, ktery jen tak nezastavi nejaky zabradli na Hlineckym Betlemu! ![]()
Ne delam si srandu - gratuluju a preju, at vam vydrzi nadseni a pohoda!
H+
Nahodou, kdyz jsem ted lovil Semickou Huru [cache]GC19JKN[/cache], kde maji nocni FTF… tak klobouk dolu.
Gratulace k 3K ! Ale neusnete na vavrinech, je to sotva tretina nasich kesi :o
Po telefonickej gratulacii aj pisomna - Hillary a cela siroka rodinka, nech sa dari aj nadalej, myslim, ze motivacia nechyba B)
Ale bacha, na geonoheci Vam pojdeme po krku :D:D:D
Už sem moc nekoukám, ale tohle číslo si rozhodně gratulaci zaslouží, takže jednu velkou posílám směr Lysá;).
Taky se pridavam s gratulaci. A at vas priste nezastavi kdejaka trubka ![]()
a já přidávám gratulaci z Kolína, ať vám to hledání stále tak dobře a ať se od vás dočkáme zase nějaké pěkné kešulky… ![]()
Gratuluji k další významné metě a přeju hodně štěstí do dalších lovů a jen samé pěkné kešky ![]()
Tohle za gratulaci opravdu stojí. Přeji ještě mnoho pěkných zážitků Stando.
PaBa, Čejda, Hillary, Šolim. To už vydá na jedno zvláštní oddělení
Nedávno jsem se dozvěděl. že nomofobie už byla zařazena do oficiálního katalogu chorob. Tak hlavně ať vám nedojdou baterky a máte stále plný signál ![]()
Teda teda… já po delší absenci na gratulacích najednou zjišťuju tyhle novinky!!! Moooooooooooooooooooooooooooooooooooooc gratuluju ke krasnému čísýlku a přeju moc a moc pěknych pixliček!
Dekujeme za za projevenou ucast. Dandra ve svem gratulacnim vlakne pise, ze uz hoodne zpomali. Pokud si pamatuju, tak to rikal uz pred rokem, my to rikali dvakrat. Tak to radeji nebudu opakovat. Zatim je to tak, ze nas to i po vic jak trech letech stale bavi. A je to zasluha vsech, kteri umeji udelat peknou pikslu.
M@Xi ty jsi byl nejslusnejsi gratulant z Nachoda a okoli. Ty dva pred tebou, az potkam, tak je tou trubkou vezmu pres zada:D:D:D
[color=blue]Blahopřejeme ke třetímu litříku. Ať se vám pořád takhle daří a stále vás to baví…![]()
Ivo a tým[/color]