Jedu na veletrh a kontaktoval jsem Hradníka, jestli by nebylo možno zařadit na 31.3. spoj v geobuse. Byl bych rád, abych tam nebyl sám, tak kdo má zájem …
Musíme jen doporučit - je to super!
Tak alespon jednoho prisediciho budes mit.
Vypada to na dobry napad.
Paráda. On odlov v jednom je fakt naprd. Cesta geobusem je v pohodě, ale krabka je na takovém místě, že v jednom si jak nahý v trní. Proto ten skupinový odlov ![]()
Už se na vás zase moc těším. Ale POZOR! Maximální kapacita je 15 nicků.
měl bych otázečku… dal by se domluvit i pozdější odjezd v nepracovní den?
Bohužel, nedal. To, co dělá odlov této keše "náročnou" je možnost jízdy pouze v tuto hodinu a ve všední den. Ano, lze domluvit i jízdu o hodinu dříve :D, ale to asi není to, co byste chtěli slyšet. Takže pouze "korigujeme" odlovy každých 14 dní, aby keš nelovili dva kačeři - viz můj předchozí příspěvek, nebo aby nejelo lidí moc - viz maximum na jízdu - 15 nicků, kvůli době nástupu a výstupu. Samozřejmě se může stát, že se stane cosi a tato možnost padne úplně a z kešky se stane úplně normální "nudný" letterbox bez jízdy, ale i kdyby, za těch zatím téměř 15 jízd to určitě stálo.
Vypadá to dost dobře
rád se také zúčastním B)
oki, budu se snažit dostat na služebku s noclem a ne jen běžnou… ale asi to dá fušku… tahle keška mne už dlouho láká…
Mám objednanou místenku a jdu pomalu chystat svačinu na cestu ![]()
To rozhodne. Takovyhle napad totiz muze mit jen Hradnik, ktery z normalniho udela jednoduchym doplnkem neco extra.
Vzdyt preci kdo krome CSAD, CD a pod. ma neco jako geozastavky, geotarif, geomistenku, …
Jsem taky objednany. Uz se tesim:-)
Tak jsem se také rychle prihlasil… ![]()
no tak zbyva posledni volne misto na 31.3. Pak zase asi az za tyden. Nebo pri mensim zajmu za 14 dni ![]()
Bylo to vydařené mrazivé a slunečné ráno. Nelze než před autorem smeknout. Ještě jednou díky!
No dneska jízdenka doručena, ale tak brzo ráno, v týdnu a ještě na druhém konci Prahy? Uf, to bude těžký…
Sobíku, ty lenochu, vždyt tam jezdí ráno lidi až od Ústí, zes Plzně apod. A ty nepřejedeš z Vinohrad? Tak to si jí zase tak moc odlovit nechceš?![]()