Přidá se někdo na odlov keše nazvané Styx???Jednalo by se o 31.8 od 18:00 na úvodních souřadnicích.Momentální stav je Pete.am, Werg, …Hledáme ještě alespoň jednoho max dva kolegy kteři by se chtěli přidat.
Bohuzel, veci do kanalu fakt v praci nemam
Nebylo by mozne delat priste takovahle oznameni s trosku vetsim predstihem? Dik za vsechny co neprosedi cely vecer nad diskuzi
Pokud máš aspoň nějaké použitelné boty (nějaké sportovní, nikoliv lakýrky), tak cestou na Styx zaskoč třeba k Brudrovi, sežeň si jednorázovou kombinézu a problém s ušpiněním je vyřešen. Stejnou jsem na Styx použil a jde to s ní parádně.
Sandaly… Tak me napadlo, jak byvala branna cviceni s igelitakama na rukou a nohou (jeste se to dela?), ale myslim, ze to necham na priste
Uzijte si to…
Možná bych se i vsadil, že pár dní zpět Styx lovila Zegga v sandálech, protože je to její oblíbená obuv typu nateče/vyteče. A co se týče igelitů na rukou, tak u Brudry mají i rukavice.
Dobře to vím, protože tam jsem sháněl vybavení na Styx, rukavice, kombineza a ještě holiny… ty sice nejsou až tak potřeba, jde to i bez nich.
Se Zeggou jsem to šel před týdnem a oba jsme použili sandály vycpané igeliťáky - viz. http://img.geocaching.com/cache/log/9d2d791c-be52-4d78-8e8c-a73fb9e78dba.jpg. A zvládlo se to velice dobře. Pokud bude nízký stav vody v Botiči jako jsme měli my, dá se ke keši dojít suchou nohou a igeliťáky slouží jen jako ochrana proti sajrajtu posledních 200m.
Tak to tedy ne, Zegguška se do žádnejch pytlů neschovávala. :-))) V Botiči je voda čisťounká. Pokud jdeš raději trochu v proudu a ne po krajíčku kde je trochu naplavenin je to pohoda. Kluci šli po suchu. Dno je beton, neslizský. Tahle část byla v pohodě. V tunelu mi to peknelně klouzalo, rukavice jsou nutné. Ten oblek se hodí, moje odřené předloktí nebylo nic moc, zas tak čisto tam není. A chce to s sebou co nejméně věcí. Když mi to vyjde přijedu za Váma a počkám na povrchu s věcmi.
Zegga má pravdu, moc to s tím vybavením přeháníte Styx je zaklenutý potok, ne kanál. Stačí vám sandále, baterka a zašpinitelné oblečení. A pokud si budete dávat pozor a neplánujete hned po Styxu jít do Národního divadla, tak ani čistý ohoz na převlečení neníá nutný.
Na Styxu jsme byli v sobotu ráno. Přeju hodně štěstí. Skejtů je tam dost a voda ve Vltavě je taky super. Hlavně bacha při vlezu , leze se tam docela blbě. A při cestě tunelem zpět se otočit na skejtu nohama napřed, já tam probrousil špičky bot. A ta cesta po římse je naprosto v klidu. Je mnohem širší než jsem čekal.
Hlavně mi prosím dejte vědět jestli půjdete na tu měsíční šachtu, určitě bych se přidal
Tak se to podarilo - vynikajici akce. Nebylo to zase tak hrozne, jak jsem se obaval z liceni predchozich lovcu. Ale ta promenada v holinkach a gumovem obleku po nabrezi… A to jak jsme vylezli z kanalu na ulici plnou lidi… Ja JSEM cvok. Dekuji kolegum za krasnou akci.