31.8 Styx

Ahoj kolegové

Přidá se někdo na odlov keše nazvané Styx???Jednalo by se o 31.8 od 18:00 na úvodních souřadnicích.Momentální stav je Pete.am, Werg, …Hledáme ještě alespoň jednoho max dva kolegy kteři by se chtěli přidat.

Účast:
Pete.am
Werg
Oak.Family

Bohuzel, veci do kanalu fakt v praci nemam :frowning:
Nebylo by mozne delat priste takovahle oznameni s trosku vetsim predstihem? Dik za vsechny co neprosedi cely vecer nad diskuzi :wink:

Pokud máš aspoň nějaké použitelné boty (nějaké sportovní, nikoliv lakýrky), tak cestou na Styx zaskoč třeba k Brudrovi, sežeň si jednorázovou kombinézu a problém s ušpiněním je vyřešen. Stejnou jsem na Styx použil a jde to s ní parádně.

Sandaly… :frowning: Tak me napadlo, jak byvala branna cviceni s igelitakama na rukou a nohou (jeste se to dela?), ale myslim, ze to necham na priste :wink:
Uzijte si to…

Možná bych se i vsadil, že pár dní zpět Styx lovila Zegga v sandálech, protože je to její oblíbená obuv typu nateče/vyteče. A co se týče igelitů na rukou, tak u Brudry mají i rukavice.
Dobře to vím, protože tam jsem sháněl vybavení na Styx, rukavice, kombineza a ještě holiny… ty sice nejsou až tak potřeba, jde to i bez nich.

Se Zeggou jsem to šel před týdnem a oba jsme použili sandály vycpané igeliťáky - viz. http://img.geocaching.com/cache/log/9d2d791c-be52-4d78-8e8c-a73fb9e78dba.jpg. A zvládlo se to velice dobře. Pokud bude nízký stav vody v Botiči jako jsme měli my, dá se ke keši dojít suchou nohou a igeliťáky slouží jen jako ochrana proti sajrajtu posledních 200m.

Tak to tedy ne, Zegguška se do žádnejch pytlů neschovávala. :-))) V Botiči je voda čisťounká. Pokud jdeš raději trochu v proudu a ne po krajíčku kde je trochu naplavenin je to pohoda. Kluci šli po suchu. Dno je beton, neslizský. Tahle část byla v pohodě. V tunelu mi to peknelně klouzalo, rukavice jsou nutné. Ten oblek se hodí, moje odřené předloktí nebylo nic moc, zas tak čisto tam není. :frowning: A chce to s sebou co nejméně věcí. Když mi to vyjde přijedu za Váma a počkám na povrchu s věcmi.

Zegga má pravdu, moc to s tím vybavením přeháníte :slight_smile: Styx je zaklenutý potok, ne kanál. Stačí vám sandále, baterka a zašpinitelné oblečení. A pokud si budete dávat pozor a neplánujete hned po Styxu jít do Národního divadla, tak ani čistý ohoz na převlečení neníá nutný.

Já si beru jen staré montérky, holinky a rukavice taky to nijak moc neřeším a navíc u výlezu bude stát geoauto takže se hned převlékneme do čistého

Hmm, zapomel jsem na to jako na smrt, mame vecer nejakou prezentaci noveho vedeni, takze budu brzy zakladat konkurencni vypravu…

Na Styxu jsme byli v sobotu ráno. Přeju hodně štěstí. Skejtů je tam dost a voda ve Vltavě je taky super. Hlavně bacha při vlezu , leze se tam docela blbě. A při cestě tunelem zpět se otočit na skejtu nohama napřed, já tam probrousil špičky bot.:slight_smile: A ta cesta po římse je naprosto v klidu. Je mnohem širší než jsem čekal.

Hlavně mi prosím dejte vědět jestli půjdete na tu měsíční šachtu, určitě bych se přidal

Jdu do toho…tu kombinezu zkusim sehnat, holinky nebudou :stuck_out_tongue: Budem dávat něco kolem?

Jo po styxu se určitě něco najde.To pořeší pak werg přes PQ

Tak nam vscihni drzte palce. Ja vim, ze jsem asi cvok, ale chci se tam alespon podivat :slight_smile:

Souhlas - jsi cvok. Ale takových je nás víc ;). Tak budu držet všechny palce, co v okolí uvidím.

Tak se to podarilo - vynikajici akce. Nebylo to zase tak hrozne, jak jsem se obaval z liceni predchozich lovcu. Ale ta promenada v holinkach a gumovem obleku po nabrezi… A to jak jsme vylezli z kanalu na ulici plnou lidi… Ja JSEM cvok. Dekuji kolegum za krasnou akci.

Sláva. Odvolávám pátrání.
Blahopřeju.

Diky!