3G iPhone

Jen jsem se chtel zeptat, ktery FTFkar si tuhle hracku objednal u Apple?? :slight_smile:

Kdyz vemu vycet funkci ( neee jejich funkcnost )

SMS - info o mejlu o schvaleni nove kese
Volani - konzultace s geokolegy
Mejlovy klient - ziskani linku na listing
Webovy prohlizec - prohlidka listingu / nasledne zapsani rychleho FTF do logu
GPS - zadani souradnic + navigace

Snad jen ze neni oficialne napsany, ze to umi aj Whereigo … :slight_smile:

ze pry IPhone nema multitasking… jestli jsem nize nalinkovany clanek pri rychlem prohlednuti zbezne pochopil. Je to fakt? :o
(viz info o (ne)moznosti multitaskingu na iPhone na idnes)

Takze vlastne to stejny beznej Windows Mobile komunikator? :)))

Apple nechce nechat běžet programy na pozadí, protože to jednak zpomaluje (zatěžuje procesor) a druhak žere baterku navíc. Mají vlastní systém push notifikací… Prostě to celé funguje trošku jinak.

Ano, už ho mám objednaný :wink:

Hm, nechce? Tak to má smůlu, já prostě potřebuji programy, co běží na pozadí, i za cenu o něco větší spotřeby paměti a energie. Takže ještě že jsem si nakonec pořídil smartphone. To by se mnou hodně zamávalo, kdybych po koupi zjistil, že to neumí multitasking. :smiley:

Myslím, že není rozumné se nějak moc ukvapovat :slight_smile:
http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=3450

Umí, jen to chce Apple omezit na minimum aplikací. Pokud se nepletu tak zdárným příkladem aplikace na pozadí u současné verzi na pozadí je Skype.

Jak říkám, je to jiný svět a je potřeba si ho pořádně prohlédnout a vyzkoušet (tímto se ho rozhodně nezastávám, jen upozorňuji na odlišnou filozofii). Rozhodně nebude vyhovovat všem, stejně jako WM (Win obecně), Symbian, Linuch či jakákoliv jiná platforma.