4.10. se koná 2. klánovický CITO event…při té příležitosti (po CITU) bychom rádi zkusili odlovit bájný Matrix http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCXZMK. Kdo by se přidal?
hihi, zdravim oaky
ja uz si matrix znovu nedam, petkrat byti na stage 3 me docela staciloo ![]()
Tak to tam bude asi dost naval, kolegove z kh a mozna ja, se tam taky chystaji rovnez po eventu. Snad bude do te doby ok, momentalne je unavailable.
Ahoj všem, tak na MATRIX bych se také přidala. Neděli mám volnou a pěkných keší a zážitků není nikdy moc. Pak dejte info v kolik. ![]()
Já už třikrát ztroskotal na jádru a tak bych zkusil ještě poslední pokus, jestli to tentokrát vyjde.
Pokud, jako prespolni, budu na CITU, rad poznam mistni kacery nejen pri uklizeni :))
Uvazuju, ze bych take sel. CITO jsem jeste nedelal. A kdyz to dela Paullow, rad bych se zucastnil. A kdyz vyjde CITO, tak pujdu i na Matrix… Jestli tedy do te doby bude zapnuty…
Wergu, nehlásíš se na příliš mnoho paralelních aktivit na ten pátek?
Kdo ví jak a co bude, to je na mě daleko, ale pokud bych zvládla CITO, tak bych jistě ráda šla i na MATRIX. ![]()
mtauf: tohle je o mesic pozdeji ![]()
Kdyz se nic nevyskytne, tak bych se taky pridal
A jóóó :p. Som z toho volajaký zmetený. Tak to bych se nejspíš zkusil přidat taky. Jen mám strach, aby nás nebyla moc velká banda. Upřímně řečeno, Noční toulání Kinskou v cca třiceti lidech považuji za odstrašující případ a v obdobném počtu si klidně nechám ujít i tuto lahůdku.
Hlasim. Ovladam totiz astralni projekci. A nebo se mozna spatne koukas na kalendar ![]()
Jak jsem to ale tak pochopil, tak na CITO by asi MELO byt hodne lidi… Na Matrix pak mohou v pripade megazajmu odchazet postupne mensi skupinky. Autobusovy odlov take nepodporuji…
To zní dobře, jdeme do toho také :)![]()
Tak koukam, pekna, potrebna uklidova akce a k tomu moc dobra spolecnost! A jeste zajimava keska. To si nemohu nechat ujit!
Hlasim na tuto akci ve virtualnim svete cely nas tym (3 osoby).
Pokud to nebude vyloženě megaeventový odlov Matrixu, tak bych se taky přidal…
Nechci vám kazit plánování, ale Matrix je od května mimo provoz. Celkem bych očekával, že to bude jako minulý CITO event v Klánovicích, kdy cache byla zprovozněna hned po eventu.
Mozna by se vyplatilo napsat autorovi, jestli by nemohl nejak urychlit zapnuti, aby to bylo v den CITO ![]()
Už je tu přihlášek jak…nadrobíno. Cca 15 kačerů :-), společnost mě těší v hspůdce na odlovu preferuji počet max 5, optimum 3. (Kinská byla fajn, ale jednou stačilo) Tak mě si ze zájezdu škrtněte. Mtauf co někdy poodová popracovní? ![]()
Ja bych to tak nehrotil - bude to jako vzdycky. Doopravdy prijde necela polovina. A kdyz vic, pujde se na skupiny. Hlavne aby ta cache byla zapnuta. Jinak muze byt ne 15 ale treba i 51 lovcu a ulovime stejne… (fuj).
Takovy zájem jsme ani nečekali, napíšu autorovi, uvidíme co si o tom myslí, kdyby to chtěl cíleně spustit až po CITU, tak holt vymyslíme jiný program..