4th Upper Austrian Geocaching Meeting (5.2.2005, Linz)

Dear neighbour cachers, let me inform you of our next event: 4th UAGM (“Alte Welt”/“stary svet”) on 05.02.2005, 1700 LT in Linz. Everyone’s welcome!

Cache site: <a href=GCM81B 4th UAGM ("Alte Welt") (Event Cache) in Oberösterreich, Austria created by BalkanSabranje>4th UAGM (“AlteWelt”)

Discussion: <a href=http://arts-states.7to.de/gc-forum/viewtopic.php?t=659>www.austrian-geocacher.com

Regards,

BalkanSabranje

It looks interesting especially for me, because of I was born on 5th February :slight_smile: Is here anyone in Czech Republic, who would possibly travel there with car?

Vyzera to zaujimavo, kedze som sa narodil 5. Februara :slight_smile: Neuvazuje niekto, ze by sa zucastnil? Zlozili by sme sa na benzin a cestou kesovali ako divi :))) (Milancer, co Ty na to? :)))

No pokud mi do toho nic nevleze, nemuselo by to byt spatne. Ale Vy cachujete moc rychle … .

Taky bych se svezl, a se Šamanem slibujeme že budeme sbírat pomalu… :-))

Tak ja to doma proberu s pani Mickovou - Kralikem, a udelame si zahranicni vikend.

pomalu, ale jiste :))

Co bude zacatkem unora jeste nevim. Ale jsem pro kazdou spatnost - takze bych jel.

Jo, ja mam taky zrovna takove obdobi, kdy moc nevim dne ani hodiny a nerikam tedy ani ano ani ne. Ale ta predstava, ze tam bude vic CZE/SVK ucastniku nez AUT… ;-D

Myslim si, ze pokud budeme oba zdravi, rovnez podporime dobre jmeno “geocaching.cze” BXHOME

Nevim sice, jestli se do 5. unora neco nevyvrbi, ale take bych se zucastnil. Muj naftozrout Glumik by mohl jet taky.

Ja by som mal tiez zaujem.

Uděláme KOVOJ!!!

to je ako olgoj chorchoj kovoj :), to bude ale konvoj :))) - ale pozor na geocrashing :slight_smile:

Jasně že koNvoj, ale protože bude z kovu (hlavně), tak je to zkrácené na kovoj. Geocrashing eliminujeme tím, že budeme dodržovat bezpečnou vzdálenost a taktně přejdeme blbý navádění navigátora typu “horizont, plnej - stromů si nevšímej”.

tak se mi zda , ze nam rakusaci organizuji vyjezdni event :-))

hej, uz mi Balkan Sabranje pisal (potesene), ze kolko nas to ide, ze pripadne zmeni lokalitu na nieco vacsie :)))

We just reserved a table for 20. We have to tell our estimated number of guests no later than by mid of January. :smiley:

BS/2

OK, we will write you the exact number at the event cache web page before the middle of January :slight_smile:

Balkan Sabranje pise, ze musi nahlasit pocet ludi do restauracie okolo polky ledna, takze mu predtym napiste na stranku eventu, ze sa zucastnite.
Planujem organizovat prazske geopivo 4.unora v piatok vecer, tam mozeme naplanovat posledne detaily cache cesty do Linzu, rozdelit sa do posadok a vyrazit na spanilu jazdu :)))

If you need any suggestions/help concerning Linz caches, just ask us or the austrian community at http://www.austrian-geocaching.com (Forum: “Oberösterreich”). :smiley:

hey Balkan,

your URL doesn’t work. can you check plz?

btw. sabranje… is it a brand of tobacco?