Ano, ano, také se tu cítím velmi dobře :D Čas od času sice chytnu uklízecí záchvat a pak se docela divím, co všechno se dá v tom chaosu najít, ale snažím se tyto záchvaty eliminovat B)
Jsem taktéž velmi potěšen, že je tu mnoho spřízněných duší, které nemají rády úklid. :D Ve středu jsem hledal kravatu (taková červená se Santou - loni jsme si je ze srandy kupovali s kamarádem na jednu předvánoční akci), našel jsem ji však náhodou až včera, ale hledal jsem náhradní baterku do foťáku, takže se zase někde stala chyba... :wacko:
Tak na tuhle problematiku jsem shodou okolnosti leta kovany odbornik. Jakmile se to dostane do stadia, ze uz v tom veci nejdou najit, prestava to byt rizeny chaos a stava se to zminenym nevestincem. Coz je v kombinaci s vrozenou roztrzitosti/pocinajicim Alzheimerem ponekud neprakticke.
Jen počkej, zajíci! :D Za pár desetiletí bude hůř - nejhorší je fáze, kdy si člověk ještě uvědomuje, jak je potrhlý, ale než najde jednu věc co hledá, odloží někde druhou a začne to nanovo! Dřív jsem všechno potřebné posbírala cestou ke dveřím na první pokus a dneska se naběhám ! :( Ale je fakt, že jsem toho zase nikdy sebou netahala tolik jako od té doby, co jsem se zapletla s geocachingem. :wub: Jojo, jen ploutve soustavně zapomínám a občas by se šikly, s nafukovacím člunem je to o fous lepší... A navíc jsem zapomněla napsat Ježíškovi o větší auto, už by se mooooc hodilo. Jenže si už zase nepamatuji, které ze třech vytipovaných to u mě někdy před měsícem vlastně vyhrálo. :D
Já mám akorát trochu problém, jak u sebe odstranit tu dvoucentimetrovou vrstvu prachu a chuchvalců, aniž bych porušila zmíněný systém a řád, který vládne v tom bor... ehm... jak jste to říkali... nevěstici?..., kterej leží mezi tím prachem.
Prach může být i dobrý indikátor, že už ty věci nepotřebuju (už jsem je dlouho neměl v ruce).
Jjednou, už je to pár let, přišel šéf s tím, že se stěhujeme do jiné kanceláři v úplně jiné budově a že máme 2 hodiny na sbalení. Vyřešil jsem to tak, že ty hromady, na kterých byla viditelná vrstva prachu jsem vyhodil a sbalil jen to, co bylo bezprašné. Dodnes nevím co v těch hromadách bylo, ale evidentně nic, co by mi chybělo. ;)
Prach může být i dobrý indikátor, že už ty věci nepotřebuju (už jsem je dlouho neměl v ruce).
Jjednou, už je to pár let, přišel šéf s tím, že se stěhujeme do jiné kanceláři v úplně jiné budově a že máme 2 hodiny na sbalení. Vyřešil jsem to tak, že ty hromady, na kterých byla viditelná vrstva prachu jsem vyhodil a sbalil jen to, co bylo bezprašné. Dodnes nevím co v těch hromadách bylo, ale evidentně nic, co by mi chybělo. ;)
To funguje, pokud ten prach je na těch věcech. Ale co když ty věci jsou na tom prachu a mezi tím prachem? :D
Ano, ano, pořádek je pro blbce, inteligent zvládne chaos! Jen já měl ten blbý nápad zkusit zas jednou po roce vytvořit ten pořádek... Lituji toho z celého svého srdce!
Jenže si už zase nepamatuji, které ze třech vytipovaných to u mě někdy před měsícem vlastně vyhrálo. :D
Já teď pokukuju po čtyřkolce Suzuki SX4. Jenže ojetých na prodej se vyskytuje málo a daleko od HC a nového by mi přišlo vzhledem k ceně na geokešing škoda :wacko:
Já teď pokukuju po čtyřkolce Suzuki SX4. Jenže ojetých na prodej se vyskytuje málo a daleko od HC a nového by mi přišlo vzhledem k ceně na geokešing škoda :wacko:
Tak já zas pokukuju po BMW X3, Porsche Cayenne nebo Land Rover Freelander nebo Land Rover Range Rover, ale zatím mám čím jezdit a nechce se mi do toho sypat další peníze.
Když já bych asi potřebovala dvě auta :wacko: , přes týden klidně i něco menšího než mám teď a na víkendy by se šiklo něco s náhonem na všechny čtyři. :rolleyes:
PS: Víc místa samozřejmě potřebuji na další páry bot a větší piknikový košík. ;)
Na posledním eventu se CITO v autě nekonalo, protože jsem takticky parkovala asi kilometr od souřadnic, ale doufám, že první víkend v novém roce to napraví - samotnou by mě zajímalo, kolik bot sebou právě vozím. :D :)
Když já bych asi potřebovala dvě auta :wacko: , přes týden klidně i něco menšího než mám teď a na víkendy by se šiklo něco s náhonem na všechny čtyři. :rolleyes:
PS: Víc místa samozřejmě potřebuji na další páry bot a větší piknikový košík. ;)
Na posledním eventu se CITO v autě nekonalo, protože jsem takticky parkovala asi kilometr od souřadnic, ale doufám, že první víkend v novém roce to napraví - samotnou by mě zajímalo, kolik bot sebou právě vozím. :D :)
Další páry to je OK, ale větší piknikový košík to ne. Nikdo by se neměl přejídat i když po lovu vyhládne. Kdo prosím bude dělat to CITO,hahaha :D