Už to asi znáte, ale mě se ten obrázek vážně líbí ![]()

Už to asi znáte, ale mě se ten obrázek vážně líbí ![]()

Ten bych si dala na triko :D
Ten bych si dala na triko :D
Není problém, jistě to mají i jinde http://www.geoparadise.de/Cacherklamotten-Geocaching-Shirt-Geolution-Evolution-Geocacher-Damen :D
Já mám v kapli při společný modlitbě ráda dostatek světla na text, a některý světloplašší sestry si pak stěžujou, že rozsvěcím i za bílýho dne. A několikrát mi jedna vážně navrhovala, ať si pořídím čelovku a chodím s ní do chóru. Uznávám, že jako záminka pro nákup čelovky je to výbornej nápad, ale myslim, že obecně by to osazenstvo nevydejchalo, kdybych to fakt zkusila :D!
Škoda, že Štědrý den už byl :-D
Jestli budete chtít někdo luštit toho Radeckého, tak upozorňuji na opravu chyby :wacko: v zadání: má být 10,8 km/h (jinak 3 m/s) a ne 10,2 . Omlouvám se za překlep při konečném přepisu. :(
V poslední době se nám tu objevilo několik dotazníků, jakožto podkladů pro nějakou práci. Vyplníte mi jeden taky? B)
P.S. Berte to s nadhledem, je to jen sranda :-)
Vyplněno! Konečně pořádnej dotazník :-) Opravdu ho můžu vyplnit ještě jednou?
Zatím jasně nejlepší, co? A teprve ta bakalářka, co z něj Kulíšek stvoří! :P Měl jsi mrknout na chat :wub: , dozvěděl by ses víc. Je tam veselo, včera dával Tiskař "pohádku na dobrou noc", dneska.....
Zatím jasně nejlepší, co? A teprve ta bakalářka, co z něj Kulíšek stvoří! :P Měl jsi mrknout na chat :wub: , dozvěděl by ses víc. Je tam veselo, včera dával Tiskař "pohádku na dobrou noc", dneska.....
,,,dneska se převlíkne do harémovejch kalhot a turbanu a bude dávat pohádku tisíce a jedné noci :D!
Nemuzu ho vyplnit, nevyhovuje mi ani jedna odpoved na cas loveni, a vadi mi poznamka ze pres formulare guuglu se nemaj posilat hesla.... Jak nakej form vidim, hned do nej boucham heslo k uctu a pak jeste nekolikrat.... No a pak se divim, ze mi nezbejva na darky ze joooo... :-)))V poslední době se nám tu objevilo několik dotazníků, jakožto podkladů pro nějakou práci. Vyplníte mi jeden taky? B)
P.S. Berte to s nadhledem, je to jen sranda :-)
U otázky "Zapojujete se do internetových diskuzí o Geocachingu?" mi chybí možnost "Jawohl, aber klein"
Úspěšně vyplněno. Doufám, že budou zveřejněny výsledky. ;) Abych mohl porovnat své odpovědi.
U minulých dotazníků jsem se jich nějak nedočkal. :angry:
"Jawohl, aber klein"
Jatakywohl!
Vyplněno! Konečně pořádnej dotazník :-) Opravdu ho můžu vyplnit ještě jednou?
Zda-li chceš, vyplň ještě jednou, avšak nezapomeň, že tím zkreslíš všechny výsledky! :P
Konzultatn říkal, že správně utvořený dotazník je základ. Škoda jen, že se mi zjevuje a radí jen po požití určitého druhu houbiček... :D
Nemuzu ho vyplnit, nevyhovuje mi ani jedna odpoved na cas loveni, a vadi mi poznamka ze pres formulare guuglu se nemaj posilat hesla.... Jak nakej form vidim, hned do nej boucham heslo k uctu a pak jeste nekolikrat.... No a pak se divim, ze mi nezbejva na darky ze joooo... :-)))
To je mi líto, že nemůžeš dotazník vyplnit... :( Jestli chceš potěšit, klidně mi nějaké heslo pošli, mně to vážně vadit nebude. ;)
U otázky "Zapojujete se do internetových diskuzí o Geocachingu?" mi chybí možnost "Jawohl, aber klein"
Čemu nerozumíš na větě ,,Tek se mě prosím na nic neptejte a vyplněte to."? :D Ale chápu tě, však když to tak vezmeš, který z tady publikovaných dotazníků je bezchybný? :P
Úspěšně vyplněno. Doufám, že budou zveřejněny výsledky. ;) Abych mohl porovnat své odpovědi.
U minulých dotazníků jsem se jich nějak nedočkal.
Toš jasné, ne? ;) Výsledky zveřejnit musím, to je skoro poviností, když už jste mi dotazníček vyplnily! :)
Také vyplněno, ale dalo to práci, tak náročný dotazník tu snad ještě nebyl. Příště prosím více dotazů s jednou nabídkou odpovědi, mít na výběr je moc náročné... :-D
Což dotazník umožňující více než jednu odpověď na otázku. Před chvílí jsem řešila šarádu, které z asi 15 - 20 riflí v nejmenovaném obchodě budou GEO ( sákriš, to jsem se ještě nedávno smála, kam všude někteří tuhle předponu strkají :D ) a došla jsem k závěru, že moje oblíbené bahýnko :wub: bude nejméně vidět na vzorovaných. Čili žádné harémové kalhoty, jak navrhovala Jacka, ale hezky slimky ve dvou odstínech modré s nějakým tím drobným ( že by tygřím?) vzorkem. Jen nevím, jak dlouho budou moje, juniorka konstatovala, že má JEN šedé a tyhle by se šikly. :wacko:
,,Tek se mě prosím na nic neptejte a vyplněte to."? :D
Já se na nic neptám, já důrazně požaduju doplnit tuhle svou variantu, abych jí mohl zvolit :D
Já se na nic neptám, já důrazně požaduju doplnit tuhle svou variantu, abych jí mohl zvolit :D
Když tedy důrazně žádáš, začnu důrazně uvažovat nad přidáním této varianty. :D
Před chvílí jsem řešila šarádu, které z asi 15 - 20 riflí v nejmenovaném obchodě budou GEO ( sákriš, to jsem se ještě nedávno smála, kam všude někteří tuhle předponu strkají :D ) a došla jsem k závěru, že moje oblíbené bahýnko :wub: bude nejméně vidět na vzorovaných. Čili žádné harémové kalhoty, jak navrhovala Jacka, ale hezky slimky ve dvou odstínech modré s nějakým tím drobným ( že by tygřím?) vzorkem. Jen nevím, jak dlouho budou moje, juniorka konstatovala, že má JEN šedé a tyhle by se šikly. :wacko:
Zrovna včera jsem tebou argumentovala při koupi botek ve slevě B) Jinak gratuluji k nákupu a přeji, ať dlouho vydrží ve tvém šatníku.
Mimochodem, brala bych tip na obchod se sukněmi. Všude jsou buď mini nebo skoro nic :wacko: Nemáte někdo?
Zrovna včera jsem tebou argumentovala při koupi botek ve slevě B) Jinak gratuluji k nákupu a přeji, ať dlouho vydrží ve tvém šatníku.
Mimochodem, brala bych tip na obchod se sukněmi. Všude jsou buď mini nebo skoro nic :wacko: Nemáte někdo?
Neni lepší a levnější to ušít doma? Za našich mladejch let se to tak dělávalo :D. A správně, sukně má bejt dlouhá!!! Mravnost nade vše :D!