Zdravim. V posledni dobe nejak zacina stavkovat moje 60csx. Nahravam do ni kesky jako POI body. Vytvorim gpi soubor a ten nahraju pres kabel do navigace na kartu. V posledni dobe se deje to, ze pokud navigaci odpojim a vypnu, tak po opetovnem zapnuti "Uzivatelske body" v nabidce nevidim. Kdyz gpsku znova pripojim, tak ve spravci souboru onen gpi soubor je, nicmene navka tvrdi ze tam nic neni. Pomuze az opetovne nahrani souboru. Gpsku z pocitace odebiram spravne, takze nejaky neukonceny zapis snad nehrozi.
Netusite cim by to mohlo byt? Je vadna karta? Nebo je to problem gpsky samotne?
Je to dost neprijemne, po vymene baterek v terenu jsem vzdycky vydesenej, jestli tam poiky budou nebo ne.
Napadaji me dve veci - obe s kartou. Ovsem to by byl pravdepodobne i problem s mapama - ale o tom nic nepises.
- Muze byt vadna - muzes zkusit jinou (treba i mensi, jen docasne, jestli se to projevi znova).
- Nemas kartu trosku volnou? On se ten plisek obcas pohne a pak ji pristroj nevidi.
Jenom takovy kratky off-topic. Mam 60cx, ale zatim do ni rvu keše jako uziv. body. Je velká výhoda to tam dávat jako POI? Vím že sem to jednou zkoušel a pak jsem měl problem takto vytvořené body z gpsky odstranit. Odlišuje vůbec 60cx vlastne vytvorene POI?
Kdo hleda najde - na toto tema se tady uz mnohokrat diskutovalo.
Vyhody jsou zjevne - do 60ky narves bez problemu mnohem vic bodu, ja tam bezne posilam pres 50 000 (jsou to kese, waypointy, hinty, poznamky), pri dalsim exportu se POI prepisou. Uzivatelem vytvorene POI najdes pod "Custom POI", cesky to bude neco jako "Uzivatelske…" - to uz si dohledej sam.