Rozhodl jsem se nahrát cahe jako POI. Pomocí makra si je roztřídil a vygeneroval a POI loaderem stáhl do Garmina. Když si vyberu nějakou cache, dám si ji "zobrazit na mapě", či "navigovat" Zobrazí se správně i se správnou ikonkou tipu cache. Ale ukáže se mi jen ta jedna vybraná a ostaní POI body se neukazují. A to ani benzinky atd. V mapě mám nastaveno mapové body 120m, uživatelské body 12km, pokrytí mapy - AUTO. Zkoušel jsem i jiné nastavení a POI body nevidím
Nevíte, co ještě kde nastavit?
Na zobrazení POI má mít vliv nastavení položky "mapové body" ale mám dojem, že jeden čas byl v některém starším firmware 60ky problém se zobrazováním.
Podobný problém má teď i Colorado - odmítá zobrazit POI body při náhledech na rozsáhlejší část mapy, i když je v nastavení max. měřítko správně nastaveno.
Olivin: Když máš nastaveno "mapové body 120m" tak se ti body z POI budou zobrazovat až od měřítka 120m. Jinak ta chyba ve firmware způsobovala, že se ignorovalo u "POI mapových bodů" nastavení větší než 200m. Prostě body z POI se zobrazovaly až od 200m níž.
Tak jsem to poladil a už tam POI vidím, díky…
Ale přes ty všechny body není vidět mapa
Nejde jen nechat zobrazit body nahrané poiloaderem, které jsou ve složce "uživatelské body zájmu"? Myslel jsem, že to řeší ty dvě měřítka v nastavení mapy, kde se zvlášť nastaví vzdálenost pro MAPOVÉ POI BODY a UŽIVATELSKÉ POI BODY. Nebo jestli nejdou smazat POI body, co jsou u map a doufat, že je nebudu potřebovat…
Bohužel body nahrané přes POI loader a body v mapě "sdílejí" jednu položku v menu, takže to nejde. Uživatelské body jsou ty nahrané např. přes MapSource nebo vytvořené přímo v GPSce. Smazat jednoduše body z mapy nejde
na 60ce nejde (na coloradu jo ;))
Zlatej Magellan… Tam to jde tak nádherně.
Tak díky všem za rady, Vrátím se holt k osvědčenému způsoubu a budu limitovaný 500 body
Čím dál tím více se mi stýská po Magellanovi. Škoda, že tu nejsou pořádné mapy. Ten to má tak nádherně propracovaný…
nebudes, budes limitovany 1000 ![]()
Aspoň něco pozitivního ![]()
Ahoj, netusite jak do CSx nahrat vlastni symboly bodu? Je tam tabulka uzivatelske plna modrych kolecek a jak tam dostat ty vlastni ikonky?
Že by pomocí POI Loaderu ?
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=927
Jarous1 napsal/a:
Že by pomocí POI Loaderu ?http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=927
nene, poi loader je na nahrani bodu do gpsky ve tvaru poi.
na symboly-ikonky je ximage. download je taky na garminu.
No jasně, xImage, trochu jsem to popletl :o Omlouvám se…
diky..
vim ze je to trochu mimo ale netusite co ovlivnuje nastaveni "pokryti mapy" v nastaveni mapy na CSx? Badam badam ale nejak jsem nezaznamenal zadne rozdily..