60CSx - zobrazení POI

Rozhodl jsem se nahrát cahe jako POI. Pomocí makra si je roztřídil a vygeneroval a POI loaderem stáhl do Garmina. Když si vyberu nějakou cache, dám si ji "zobrazit na mapě", či "navigovat" Zobrazí se správně i se správnou ikonkou tipu cache. Ale ukáže se mi jen ta jedna vybraná a ostaní POI body se neukazují. A to ani benzinky atd. V mapě mám nastaveno mapové body 120m, uživatelské body 12km, pokrytí mapy - AUTO. Zkoušel jsem i jiné nastavení a POI body nevidím :frowning: Nevíte, co ještě kde nastavit?

Na zobrazení POI má mít vliv nastavení položky "mapové body" ale mám dojem, že jeden čas byl v některém starším firmware 60ky problém se zobrazováním.
Podobný problém má teď i Colorado - odmítá zobrazit POI body při náhledech na rozsáhlejší část mapy, i když je v nastavení max. měřítko správně nastaveno.

Olivin: Když máš nastaveno "mapové body 120m" tak se ti body z POI budou zobrazovat až od měřítka 120m. Jinak ta chyba ve firmware způsobovala, že se ignorovalo u "POI mapových bodů" nastavení větší než 200m. Prostě body z POI se zobrazovaly až od 200m níž.

Tak jsem to poladil a už tam POI vidím, díky…
Ale přes ty všechny body není vidět mapa :frowning: Nejde jen nechat zobrazit body nahrané poiloaderem, které jsou ve složce "uživatelské body zájmu"? Myslel jsem, že to řeší ty dvě měřítka v nastavení mapy, kde se zvlášť nastaví vzdálenost pro MAPOVÉ POI BODY a UŽIVATELSKÉ POI BODY. Nebo jestli nejdou smazat POI body, co jsou u map a doufat, že je nebudu potřebovat…

Bohužel body nahrané přes POI loader a body v mapě "sdílejí" jednu položku v menu, takže to nejde. Uživatelské body jsou ty nahrané např. přes MapSource nebo vytvořené přímo v GPSce. Smazat jednoduše body z mapy nejde

na 60ce nejde (na coloradu jo ;))

Zlatej Magellan… Tam to jde tak nádherně.
Tak díky všem za rady, Vrátím se holt k osvědčenému způsoubu a budu limitovaný 500 body :frowning: Čím dál tím více se mi stýská po Magellanovi. Škoda, že tu nejsou pořádné mapy. Ten to má tak nádherně propracovaný…

nebudes, budes limitovany 1000 :wink:

Aspoň něco pozitivního :slight_smile:

Ahoj, netusite jak do CSx nahrat vlastni symboly bodu? Je tam tabulka uzivatelske plna modrych kolecek a jak tam dostat ty vlastni ikonky?

Že by pomocí POI Loaderu ? :wink: http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=927

nene, poi loader je na nahrani bodu do gpsky ve tvaru poi.

na symboly-ikonky je ximage. download je taky na garminu.

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=545

No jasně, xImage, trochu jsem to popletl :o Omlouvám se…

diky..

vim ze je to trochu mimo ale netusite co ovlivnuje nastaveni "pokryti mapy" v nastaveni mapy na CSx? Badam badam ale nejak jsem nezaznamenal zadne rozdily..