Tak právě máme 8000 aktivních keší v Čechách!
Navrhuji 8 minut ticha…
hepciiii
Tak schvalne kdy bude 10 000 :D:D
Jojo, uz je potreba 17 pocket queries na celou republiku…
Tak to jsme dobří, že jsme vytvořili 8000-covku.. :D;);)![]()
Tak mam spis pocit ze je to cim dal horsi. Kvalitnich mist ubyva , vestsinou jsou ve mestech. Nevim jestli je dobre se radovat z toho ze za 2 roky pribylo pres 4000 ![]()
Neví někdo, jak se dostat na na nějaká žebříčky počtu keší v zemích zemí dle různých kritériií? Zajímavý by byl celkový počet keší, počet keší na obyvatele, počet keší na kilometr čtvereční a podobně? Odhadujeme, že by Česko bylo v žebříčcích dost vyskoko.
pro srovnání:
antarktida:26
rakousko:5281
bělorusko:1
belgie:3108
bosna a hercegovina: 10
brazílie:203
čína:155
dánsko:6601
egypt:64
slovensko:1400
polsko: 533 / ale na opencachingu přes 3000
německo: 59030
…
jak vidím německo , tak máme co dohánět ![]()
ale aby byly kešky trošku kvalitní ![]()
Taky mě ten nárůst znepokojuje. Dobrá zpráva je, ře zhruba na 3 milionech keší by se to mělo teoreticky zastavit :-)…
hmmm to jsem jich ještě dost nenašel;)
Kdy? Brzy!
Paráda!!!Mám toho ještě mnoho na odlovy.Díky autorům.Měli by se ale více objevovat na zajímavých místech v přírodě.
Zkus se podívat sem: http://www.geocaching.com/profile/?guid=bb52f97d-3dee-4abf-a79c-92c75f67e030&wid=e8224264-ee31-4345-90d9-d2865158a2cc&ds=2
Sice to není úplně aktuální, ale i tak moc zajímavé. A při kliknutí na určitou zemi se zobrazí aktuální počet.
Je hezke vedet ze tisicina tech kesi v CR je mou zasluhou
mam jich prave 8 ulozenych ![]()
xD … to jsou kesky i tam ? .) .) vim kam o prazdninach pojedu hledat .)
to ja zrovna tu tisicinu nasel ![]()
Hmm, koukam ze mame proti dansku co dohanet. V poctu kesi na kilometr i na obyvatele jsou lepsi. Nebo vlastne horsi?
hmm CR dosahla 8000 kesi .. a geocaching.com zkolaboval xD
Ten kolabuje prubezne, zvykej si… ![]()
Číslo je to úctyhodné. Zajímavé by bylo vědět, kolik je jich v CZ aktuálně aktivních (tj. nearchivovaných). Dá se zjistit i něco více? Např. počty dle typu kešky /tradiční, multi, earth, event, …/, dle stavu /disabled, enabled, archived, …/? Je někde zachycen a popsán vývoj Geocachingu v CZ v letech (roční stavy)? Kdy byla založena 1. CZ keška? Sám už si nevzpomínám, jestli když jsem s GPS začínal, jich tu bylo 2 a půl nebo a půl tisíce…