Ahoj,
chystame se zitra, tedy 9.8.11 A.D. (pokud bude priznive pocasi) se kstavkem na odlovu nocni cache v Zebraku http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC316DW a mame jeste 2, resp. 3 mista v aute volne. Planovany odjezd z Kladna v 20:00. Prida se nekdo?
Predpokladam, ze to bude brat rovnou a pres Prahu nepojedete co?
Presne tak, jedeme rovnou, Praze se vyhneme.
Ahoj
Jestli mate jeste jedno misto volne, tak bych se na tuto vypravu rad pridal
Ja zvazuju, ze by jsem se taky pridal, ale musel bych vlastnim autem, kdyz pres Prahu nejedete. A to se mi na jednu kes nevyplati, takze by jsem jel spis driv a pobral si okoli…
to maarioo: poslal jsem ti mail
to blexa: my bychom taky chteli neco po ceste jeste odlovit, takze nevim uplne presne, kdy dorazime do zebraku, orinetacne pocitam tak 21:30
J@VO se hlásí též, do lesa se nebojim:D
ještě si to nechám schválit rodinou, ale ráda bych se přidala, pokud mě přiberete. Do Kladna bych se dostala a domů pak taky, protože bych snad měla mít k dispozici Michalovo auto. ![]()
Rad bych se take pridal v poctu dvou lidi dospely strejda a synovec, prijedu svym autem s jesterkou. Nocni jsem jeste nedelal, chtel bych prvni v tymu, nez se vydam do prahy kde jich je dost.
Ahoj,
my bychom se také rádi přidali v počtu 2. Nabízím až 3 volná místa v autě z Ruzyně, v Praze. Mám za sebou noční Hauuuu a bylo to prima. Listing tohoto vypadá dobře, ale nerad bych se zaseknul na mysterkové části, je-li tam nějaká. ![]()
Vypada to na hromadny odlov :). Proberu to s rodinou a mozna se pridame.
takze pokud mam dobre informace, z kladna budou vyrazet dve geovozidla, v jednom by meli byt jeste dve mista.
… A ny se pridavame z Prahy v 8 odjezd. Tak se asi potkame.
Jdu zkontrolovat logbook, zda tam je místo a doplnit CWG;).
Kdokoliv pojedete po dálenici z Prahy, tak sježdte na Existu 28 Zdice a do Žebráku dojeďte po staré E50. Jelikož v Žebráku je zavřený most u sjezdu z dálenice, museli byste zde nešikovně kličkovat a bylo by to delší.
Tak všem zůčastněným šťastný lov, vypadá to že dnes bude v lese rušno ![]()
tak ja se taky pokusim dorazit s Leelou
Lidičky měl bych prosbu, ja šel společné FTF a někde cestou se mi tam ztratilo razítko, kdyby jste náhodou někdo našel, byl bych vděčný. Děkuji
ad kešku mohu jen doporučit, užijte si to.
Jééé, to mě mrzí že jsem si toho nevšim už včera
Hned bych jel s vámi. Takhle jsem se potuloval v Praze po Vršovicích…
A jak bylo? ![]()
Nosferatu: dik, to byl paradni event. Uz se tesim na nejaky dalsi. ![]()
Blexa: dik, jsem rad, ze Jsi nas trknul k navsteve tradicek kolem
Vsem: dik, za prima vecer