Absurdity a poklady v keši - pochlubte se

Jakou největší hloupost (vloženou jiným kačerem na výměnu) jste našli v nějaké keši?:frowning:

Co vás naopak překvapilo příjemně a opravdu se vám hodilo?:stuck_out_tongue:

Toto vlákno může sloužit i jako nápadník pro začínající kačery. Co do keše patří, co naopak ani náhodou… No a pro pobavení (snad) samozřejmě také.

Nejužitečnější a nejpříjemnější jsou zatím pro mne WCG :slight_smile:

A naprostý úlet mi přišla propadlá a přeškrtaná studentská lítačka na MHD [keš Ladronka] :@

pro oživení tohoto vlákna…hned ve třetí nalezené keši (Anthropos) byl rozbitý a vypotřebovaný jelení lůj na rty…nechápu kdo to tam může hodit a ještě si za to něco vzít:@ jinak teda nemluvím o hromadách rozbitých hraček z kindervajíčka…hezkou zachovalou z nějaké série ještě pochopím, ale dát tam půlku rozbitého špinavého čehosi:@:@:@

Cau Johulko :wink:
no je fakt, ze rozbity plastovy zbytky cehosi jsou fakt na prd.
Z kesi si beru pouze nalepky nebo odznaky, ktere sbiram, popr. CWG. Jinak nic. Spis se snazim do kesi davat pekne veci, ktere se budou druhym libit…

Asi nejhorší předmět byl hned v mé druhé nalezené keši. Někdo do ní dal nezabalený voňavý stromeček, který už v kešce nějaký ten pátek pobýval. Tfuj…Tím bylo znehodnoceno příšerným smradem všechno, co v keši bylo.
A co se mi hodilo? V jedné rakouské keši jsem našla (origoš zabalené) vlhčené ubrousky na brýle. Tenkrát jsem je akutně potřebovala na foťák.

nejvíce mě potěšilo magnetické člověče nezlob se. :slight_smile:

naopak nechápu , jak může někdo dát do cache utrhlou nabíječku na mobil :@

Heh..
Tak to mě se nejvíce líbilo, když v kešce je Jojo. To mě vždy potěší.:p:p
Ale co mě zaráží, bylo např. dneska v Brně v nějaké kešce jsme našli (nesmějte se) plenku Pampers.. Rozbalenou a jen tak vloženou (aspoň, že byla čistá), ale jako mě to docela odradilo…:(:frowning:

Tak kdybych zrovna lovil s Kubikem (1+) tak se pemrska zrovna mohla hodit…
kdyz jsem s nim minule vyrazil na odpoledni lov, tak jsme se vratli totalne procurany… hold tata to nechtel resit v prirode, tak to dite vydrzelo… :wink:

nerad v keskach nachazim rozbite a spinave veci z kindervajec.
Rad nachazim CWGcka - ty menim kus za kus, a take moc rad GeoCoiny.. :slight_smile:

papírky, kartičky z hospod, vizitky, označené jízdenky, olámané magnetky na ledničky, kinderbordel, bonbony a jiné lepkavé a smradlavé hnusy - HNUS FIALOVEJ (jak říká moje maminka)

CWG vedou, mám i jedno kolečko z masivu a pak jedno z průhledného plexi, potěší zabalené reklamní předměty (šnůrky, magnetky, silikonové náramky)

Z posledni doby: nacla zubni pasta, roztrhly pytlicek s vzorkem nejake "vune", listek na prazskou MHD 150 km od Prahy :slight_smile:
To vse v jeden den v jedne kesi.

Nejhloupější věc na výměnu kterou sem kdy našel byl lístek z pokutou za parkování v matičce měst Praze.:D:D

Pár pěkných věcí jsem už našel - jojo patří mezi podařené kousky. V kunovicích jsem našel dokonce foglarovku (knížku od Jaroslava Foglara), ruce mě svrběli, abych si ji vzal, ale neměl jsem nic zdaleka tak hodnotného, tak tam zlstala pro jiného kačera. A letos na jaře se mi docal šikly tužkové baterky - byl jsem po zimě poprvé na kole a tak dlouho jsem lovil multinu, až se setmělo a já neměl baterky ve svítilně na kole.
Hrůzy jako kinderšrot, jízdenky zná každý…
Jo a dneska jsem narazil na kupon na pizzu zdarma.

Lak na nehty mne take prekvapil,ale ta barva…Take trochu premrznul,je v odpadovem kosi cestou domu.

Davam co mam, plastelina, pastelky, hodinky, luj na rty, baterky, akumulatory, svitilny, snurky na krk, ruzne dalsi reklamni predmety, tuzka nebo fixa, magnetky, a co ja vim jeste. Kdyz nic nemam, tak jen prochazim…

Mě nejvíc potěšila turistická mapa z místa kde jsem se zrovna nacházel a jelikož to bylo ve Švýcarsku při cestě do Španělska, tak se to hodilo dvojnásob. Na stejném výletě jen o pár dní později kdesi ve Francii mě potěšil zapalovač v krabičce, neboť mě ten jeden co jsem měl tak nějak už docházel.

A nejvíc mě dožírají v keši nejrůznější kaštany, kameny apod., když si představím, že si za to ten dotyčný vzal něco smysluplného. :frowning:

Ja nasel kousek od kesky (ktera mimochodem byla urcena na vymenu pokutovych listku..:smiley: ) privazanyho vlcaka cca 5m od kesky v oblasti , kam normalni lidi neprijdou , tak jsem obvolaval vsechny mozny instituce, az se ho ujali policajti z Loun…

A to je ten lepší obsah kešky, nebo horší?

Není to sarkazmus, jen je mi na blití z lidí co to můžou udělat. :frowning:

Mi povidej, ovsem nebyt jich nemam uz 8 rokem cicinu a 2 rokem pudlici :slight_smile:

Jinac zatim jsem ulovil jednu cache, svou prvni. Byly tam kraviny (jizdenky , kinder smejdy a pod.) Dal jsem privesek s cinskym motivem na krk pro stesti a vzal si musli ( jedina hezka vec ). Lec co si nadelite to bude kolovat, vzdy neco vezmu a poslu to dal, zadne ztraty, zadne vydelky. :D:D:D

Na ztroskotaném UFU jsem v krabici objevil rezatý zmuchlaný svinovací metr bez krabičky. Samozřejmě, že jsem jej vzal sebou a vyhodil do odpadků. Předpokládám, že pokud objevíte nějaké hnusárny, že je bez náhrady z krabic odstraňujete. Nebo ne?

No kačeři a kačerky. Je to hra. Naše hra. A jak bude vypadat je také na nás. Myslím, že do pravidel ohledně cachingu by mohlo přijít pravidlo: Pokud nalezneš nečistou či jinak poškozenou cache, měl bys ji v rámci dostupných možnosti uvést do lepšího stavu než v jakém byla před tvým příchodem.Nalezneš - li v nich věci, které nejsou sice nebezpečné ale jejich hodnota je menší než nulová, maš právo tyto věci bez náhrad odstranit.
TOREX - zakladatel hnutí za kešky krásnější.