Ach jo... :-(

Chápete někdo vůbec kam ten geocaching spěje? Já jsem v novém roce asi nějaky natvrdlý, tak já ne. :frowning: :frowning: :frowning:
Viz. zadani mystery…
[cache]GC22FNZ[/cache]

Ježkovi voči, já se picnu:o. Už chápu na co je PM a jeho Ignor list. Asi bude na ignor…ty.:@

Uááááááá… Už jsem v GC vymyslel hodně hovadin, ale na tohle zjevně nemám…:D:D:D

Autor asi nemá kamarády a chce si s někým psát:-D .. dobrej nápad !! :smiley:

Konečně jsem se dostal k dnešnímu obědu, čtu si, co nového ale po shlédnutí tohoto zadání jsem málem vrhnul :@:@:@
To fakt ti lidi už dnes nemají žádnou soudnost?

Autor má za kamaráda sám sebe.

No, jo, taky jsem si toho všimla, souhasím s Dáinovou poznámkou, že už chybí jen dotaz na barvu autorových trenýrek :smiley:
Ale už jsem dospěla do stavu, kdy mě přiblblá mysterka nechává v klidu. A to mám tuhle hned na první stránce od HC.
Jen ať se egocentrik projeví a my se tomu smějme, protože jinak bychom museli brečet.

O čem asi bude #4 a další? #1 a #2 měli úspěch tak proč nepokračovat?

Podle téhle mysterky je to zcela jasné. Vzadu hnědý proužek, ve předu žlutá mapa a boky??, ty jsou hold neidentifikovatelné, ale teď hurá ji hodit na ignore list.:D:D

Jak tohle může vůbec někdo schválit. Asi to není proti psaným pravidlůmGC:(.
Zase na druhou stranu, ať si založí každý co chce. Nikdo nás přece nenutí abchom tam chodili.

No jak se na to koukám, je to obtížnost 4,5 takže nic pro slabé nátury. Pokud se nějakým způsobem zjistí, kdo je daný autor (třebas to na Internetu někde je) tak je pravděpodobné že se ty ostatní údaje také dají v teple domova zjistit. Neodsuzoval bych to dokud bych se to nepokusil řešit - leží to ale mimo mé obvyklé loviště.

Pražáci musej mít furt něco extra. Prosek, rychloevent a teď tohle :smiley: :smiley: :smiley:

Ja vyzaduju znalost barvy autorovych trenyrek!Bez toho nelustim:D:D:D

Aby se to rýmovalo, říká se: "Vzadu hnědý proužek, vpředu žlutý kroužek" :smiley:

Jinak dnes jsem měl cestu kolem Asuánu a mrkl jsem se do logbooku na indícii k Na stopě#1. Tu jsem ještě ochoten podstoupit a to ještě nenásilnou cestou - nehodlám stopovat, prostě se budu koukat do logbooků, zda v nich nenajdu další (u Jeslí byl zase nával…). Myslím, že ještě verze 2 měla docela dobrý nápad, trojka mě šokovala.

Jendicka sla, dvojka… mno… dejme tomu… ale tohle je prasacka, egocentristicka sracka, jinak to rict neumim…
asi jako "najdi si me ve skole a treba ti reknu souradnice" pripadne … "kdyz me poznate v davu, nebo me dva kamose, tak vam mozna reknem souradnice"… hnuj…

Na tohle se dá říct jen: WTF?!

No já už jsem se divil, když byla publikována Na Stopě #1. Když se objevila Na Stopě #2, tak jsem si říkal, že tohle už snad nemůže myslet vážně, ale ta #3 to úplně překonala.
To už si řikám zlatý mikra u ZŠ(anebo Dainovi mikra;) )… Tohle už je fakt moc…

Moc nechapu, proc to tu tak resite… sem otevrela, precetla, pomyslela neco o cvokovi, zasmala se, otevrela predchozi dve kese "Na stope" a zase je zavrela a smitec, tim to pro me konci. Vic to neresim, nemam potrebu honit se za kazdou kesi nebo resit soudnost autora. Pokud byla schvalena, tak asi vyhovuje pravidlum, ale neni to impuls pro me, abych se za ni hnala.

moje řeč

Já jsem tomu moc pozornosti nevěnoval (ignore list k tomu ani nepotřebuju :)), protože jsem to ani nějak nepochopil. Ale zjistil jsem, že to existuje, ve chvíli, kdy jsem byl poctěn zapsáním indicie do logbooku v mé kešce.