Aktualizoval jsem opet makro AddLogsBatch podle nejnovejsi verze makra AddLogs 2.24, tak aby to fungovalo po zmenach na gc.com z 2.6.2010. Makro samozrejme funguje jen na kesky, ktere kacer vlastni. Pro data pouziva sqllite db. Tzn. pokud ma nekdo owner ID jeste postaru v textaku, tak makro musi znovu vybudovat databazi. Nastesti se tak deje najprve tim, ze prochazi DB v GSAKu (ktere mu predhodite) a teprve potom dotahuje, ID ktere nezna z webu. Viz originalni dokumentace k makru AddLogs. Aby makro fungovalo jako batch, tak je nutno zatrhnout volbu "Move to Next Waypoint when Down".
madbin dik, funguje. ja mam sice len dve kesky, ale aj tak uspora casu ![]()
vcera som sa pokusal upravit nove makro podla stareho (nie som programator) len tak, ze som kontroloval riadky a dopisoval co kde asi by malo byt, ale pri tych cez 2000 riadkoch ma to nejak skoro preslo
diiik
Právě jsem se začal pídit, kde mám chybu, že mi to nějak nestahuje logy a koukám, už je to vyřešené. Moc dík.
diky moc, pro mých 17 keší je to opruz to dotahovat ručně. pomohlo.
Měl bych malou prosbičku. Šlo by makro upravit tak, aby si přo spuštění samo udělalo před stahováním filtr na "vlastní" keše?
Nebo to už je a mě to nějak nefunguje? Vždy musím vyfiltrovat vlastní keše a pak teprve spustit makro AddLogsBatch. Dělám něco špatně?
Pro statistiky FindStatGen je vhodne mit svoje kese zvlast v dalsi databazi, takze jsem to neresil…
nemyslim ze by bylo lepsi mit separatni databazi - podle meho to ani nedava moc smysl…
madbin - diky za makro pouzivam ho porad a pokud by slo aby se udelal ten filtr sam bylo by to moc prijemne
predem diky
Právěře pro Findstatsgen je to lepší, mít vlastní keše zvlášť v DB. Viz. prvotní nastavení FSG - chce po tobě db se založenýma. Nad tou db pak spouštím Addlogsbatch a veřizeny.
Vypadá to, že bude potřeba nová verze…
Me se zda, ze zatim vse funguje. Mas nejaky problem?
omlouvám se. vyhodilo mi to error zřejmě kvůli timeoutu. zdá se, že vše je ok.
Tak nam soudruzi ze Zememluvu zase po case zmenili formatovani logu
Vyrobil jsem tedy novou verzi makra AddLogsBatch, kterou prikladam…
Krásná práce. Díky
Nevíš, proč mi ale to makro spouští při běhu EA Download Manager???
Hledím na to jako PUK !!..:D:D
Jo a dělá to při každém posunu na další keš, kterou to má aktualizovat…
o:o
řekl bych, že je zase potřeba udělat update.
me vse funguje bez problému (nebo to tak alespon vypadá)
Stavajici makro 2.29 funguje, nicmene udelal jsem jeste i novejsi zalozene na verzi 2.31.
to Harwey: ten EA download manager zrejme monitoruje jakykoliv download pres url a objekt ServerXMLHTTP proto se aktivuje…
O.K. už "šel z baráku"..:D:D
Tak nevím, nové makro jsem spustil a stejně musím dopisovat ID :(.
po zmenach na GC.com z 21.12.2010 vysla nova verze AddLogs url=http://gsak.net/board/index.php?showtopic=5009&st=40&#entry120917[/url] , mohl bych poprosit o upravu AddLogsBatch? diky predem! ![]()