Aditional waypoint

Hodlam zalozit cache, ale nejak se mi nedari pridat waypoint s vychozimi souradnicemi, ostatni se mi pridat povedlo. Muzete mi nekdo poradit jak na to?

Promin ale nejak netusim proc tento WP zverejnovat samostatne, ten je preci

zverejnen v ramci WP kese ne? A mozna to busde i ochrany system Groundspeeku ?:slight_smile:

Jojo, je tomu tak - osobně jsem si to vyzkoušel. (Pokud však mermomocí bod přidat chceš, změň jednu poslední cifřičku v souřadních a bod se ti přidá, byť jen o kousek vedle, od souřadnic zveřejněných v úvodu listingu.) Přidávat další WP nelze se stejnými souřadnicemi, jako jsou startovní! Proč taky? Já považuji "add-wp" za možnost, jak nejlépe doporučit případnému návštěvníkovi cache jiné místo, případně postup cesty s blízkou zajímavostí nebo i nápovědou, že postupuje (jde) správně. Pokud se mýlým, znalci můj názor jistě opraví.

Opravdu neni treba takovy add.wpt pridavat-uz z nazvu vyplyva, ze se jedna o additional, tedy rozsirujici body, ktere rozsiruji vychozi bod dane cache. Pokud napr. delas multi, pak add.waypointy udavas az od 2.stage (vychozi stage je typicky vychozim bodem multi). Pri stahovani takovych bodu (GSAK, Skrysotlac...) je pak stazen vychozi bod cache+vsechny additional. Tebou zamysleny postup by vedl ke zbytecne duplicite bodu...