Existuje nějaké pravidlo, které by jasně rozhodovalo o adopci keší po nezvěstných autorech prostřednictvím reviewera?
Ano, postup je popsan zde.
Radovi revieweri nemaji moc zmenit vlastnika, muzou jen skouknout jestli je situace vhodna pro adopci nebo pro archivovani puvodni cache a zalozeni nove (napr. pokud by se misto/zpusob ukrytu zasadne zmenil, nebo pokud puvodni cache zmizela - pak “neni co adoptovat”) a predat zalezitost adminovi, ktery provede zmenu. Takovahle “vynucena” adopce byva spis vyjimka.
[quote]
Anonymous:
[quote]
Existuje nějaké pravidlo, které by jasně rozhodovalo o adopci keší po nezvěstných autorech prostřednictvím reviewera?
[/quote]
Ano, postup je popsan zde.
Radovi revieweri nemaji moc zmenit vlastnika, muzou jen skouknout jestli je situace vhodna pro adopci nebo pro archivovani puvodni cache a zalozeni nove (napr. pokud by se misto/zpusob ukrytu zasadne zmenil, nebo pokud puvodni cache zmizela - pak "neni co adoptovat") a predat zalezitost adminovi, ktery provede zmenu. Takovahle "vynucena" adopce byva spis vyjimka.
[/quote]
A můžu zažádat o adopci cache, která není ukradená, ale potřebuje údržbu, přičemž autor je nezvěstný?
Taky bych chtěl adoptovat keš, kterou jsem obnovil a už o ní pár měsíců pečuji, abych mohl zasahovat do listingu.
Majitelé na mojí a Geolensovu žádost o adopci nereagují, dávno již s Geocachingem přestali.
Archivovat a zakládat novou bych nechtěl s ohledem na ostatní hledače, kteří již místo navštívili a teď by museli na místo znovu, aby jim zmizela z mapy. Jedině, přesunot jejich found it i na tu novou, ale to asi nejde .
teď jde o to, jestli je nezvěstný aspoň 48 hodin [:P][:D][:D][:D]
Je nezvěstný někdy od června 2006
Třeba má jen dlouhooooohou dovolenou ![]()
[quote] D@ewo: Třeba má jen dlouhooooohou dovolenou :-( [/quote]
Takhle dlouhou dovolenou bych si taky přál někdy mít [:D]
Tak zkus být věčný student jako já - funguje to - jsem prakticky celoživotní důchodce [:D] Hlavně se před rodičma ani nikým jiným nešiř, kdo ti to poradil. Myslím, že na to funguje nějaký paragraf proti “mravnímu ohrožování mládeže” [:P]
[quote] mitak: Tak zkus být věčný student jako já - funguje to - jsem prakticky celoživotní důchodce [:D] Hlavně se před rodičma ani nikým jiným nešiř, kdo ti to poradil. Myslím, že na to funguje nějaký paragraf proti "mravnímu ohrožování mládeže" [:P] [/quote]
A jak že se jmenuješ celým jménem? [:P][:P][:P]
[quote] mitak: Tak zkus být věčný student jako já - funguje to - jsem prakticky celoživotní důchodce [:D] Hlavně se před rodičma ani nikým jiným nešiř, kdo ti to poradil. Myslím, že na to funguje nějaký paragraf proti "mravnímu ohrožování mládeže" [:P] [/quote]
...a jak že se jmenuješ celým jménem? [:P][:P][:P]