Adopce krabky v průhonickém parku

Najde se zájemce o krabičku v průhonickém parku?

Je vypnutá, na místě, potřeba výměna logbooku.

[cache]GC2TPPE[/cache]

Já teda vidím že je archivovaná…

To je, ale měla by jít odarchivovat, nebo se mýlím? Mám ji v seznamu vlastněných keší a rád bych se jí zbavil.

Odarchivovat jen za účelem adopce nepůjde.

Můžeš do tohodle vlákna napsat, kdo chce krabičku na kešku stavte se tam :wink:
Jinak to je dobrej archeocaching (on už někdo logbook dodá) - což není nic zlého, jen Ti budou dál chodit maily :smiley:

Odarchivaci může udělat výhradně jenom reviewer. Možná by bylo nejlepší příslušného reviewera kontaktovat, vysvětlit mu situaci a domluvit se na postupu. Třeba vyhoví.

A když ne, odnes krabičku (abys po sobě nenechával odpadky) a někdo jiný si tam může založit vlastní, novou. Tobě už sice ta archivovaná z profilu nezmizí, ale to je holt důsledek tvého konání - vybral sis nevratnou operaci "archivace", ty sám už v současné době nemáš nad listingem žádnou moc. A to, že ti zůstane v profilu není přece žádná pohroma ani ostuda.

Pripadne taky neni nutny s tim otravovat revirnika, staci zalozit novej listing a je to …

Kapsa: To je zmíněno v tom druhém odstavci. Vycházím z přání původního ownera dostat tu keš pryč ze svého profilu. A kvůli tomu revírníka otravovat musí.

Tak zaloz na GC nejaky jiny nick a posli si ji k adpopci do toho nicku…

To nepůjde do té doby, dokud nebude odarchivovaná. A nechci dělat na GC.com zbytečný nepořádek, raději si ji ponechám mrtvou. Jak píše mh.mail, není se zač stydět.

Přes to bych raději docílil jejího oživení, jelikož je místo víc než pěkné a byla dost často navštěvovaná. Plus to dost ulehčí práci při případném novém zakládání, kdo bude chtít krabku v parku, může použít i třeba přesun této.

RV mi zatím neodepsal.

Tak Skupec na PM nereaguje, no nic, tak to zůstane mrtvé.